Cod portocaliu de viscol prelungit pentru sud-est și cod galben de ger în rest

De: Tanase Dragos - Marian / 07.02.2012, 14:00
Administrația Naționale de Meteorologie (ANM) a prelungit codul portocaliu de ninsori și viscol, până miercuri la ora 22.00 pentru județele Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Brăila, Buzău, Galați și Vrancea.

Conform textului avertizării, până miercuri, la ora 22.00, vântul va continua să prezinte intensificări susținute ce vor depăși la rafală 70-80 km/h în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Moldovei.

Pentru București și județele Giurgiu, Teleorman, Argeș, Dâmbovița, Prahova și Ilfov avertizarea cod portocaliu este valabilă până miercuri, la ora 08:00.

Viscolul dă bătăi de cap, deopotrivă, șoferilor și pietonilor

Viscolul dă bătăi de cap, deopotrivă, șoferilor și pietonilor

Codul galben de ger va intra în vigoare de miercuri și până duminică, la ora 10.00, în toată țara, temperaturile minime ajungând până la -25 de grade.

NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!

Asemenea imagini revin, în acest week-end, in România

Cod portocaliu de viscol prelungit pentru sud-est și cod galben de ger în rest

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.