Cod roșu de viscol. Serile de joi-vineri vor fi geroase

Apropo.ro / 30.01.2014, 07:00
Cod roșu de viscol. Serile de joi-vineri vor fi geroase
ANM a emis o avertizare cod roșu de viscol pentru 6 județe din țară. Ninsoarea va continua seara în județele sub cod roșu, în serile de joi-vineri va fi foarte frig.

Ninsoarea va continua seara în județele sub cod roșu, în serile de joi-vineri va fi foarte frig.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Ninsoarea va continua miercuri seara în județele aflate în prezent sub cod roșu, iar vântul va fi intens, dar va scădea în cursul zilei de joi, pentru joi seara și vineri seara fiind însă așteptate, în sud-est, temperaturi foarte scăzute, de până la minus 15 grade Celsius, a anunțat directorul ANM.

„Județele care se află acum în cod roșu după ora 22.00 rămân în cod portocaliu, deoarece va continua să ningă, iar vântul va fi destul de intens. Mâine dimineața, atât intensitatea și ninsoarea, cât și vântul încep să scadă. După ora 10.00, chiar dacă sud-estul nu se mai încadrează în niciun cod, vântul va continua să bată până spre seară, dar undeva la 40-45 kilometri pe oră”, a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp   util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

El a mai precizat însă că, joi seara și vineri seara, vor fi temperaturi foarte scăzute, de până la minus 15 grade Celsius.

Pentru săptămâna viitoare se așteaptă ca vântul să crească din nou în intensitate, pe 2 și 3 februarie, în sudul țării, dar fără precipitații.