Codin Maticiuc dansează pe mese în Vama Veche: ”Mie-mi plac actriţele”

De: Cristiana Trifu / 27.09.2017, 10:36
Codin Maticiuc dansează pe mese în Vama Veche: ”Mie-mi plac actriţele”
Codin Maticiuc este invitat special în cel de-al treilea episod al serialului ”Băieţi de oraş”, difuzat miercuri de la ora 21.15, la Antena 1.

Codin Maticiuc devine la rândul lui băiat de oraş, alături de celelalte binecunoscute şi îndrăgite personaje ale serialului. El îşi păstrează numele real în serial, dar caracterul interpretat de el este unul creat cu foarte multă ironie şi umor. Obiceiurile băieţilor de oraş, anturajul şi cluburile în care aceştia se învârt devin subiect de pamflet.

Gina Felea, personajul interpretat într-un mod genial de actriţa Anca Dinicu, este cea care-i va lua minţile lui Codin Maticiuc, pe plaja din Vama Veche.
”Bună, eşti actriţă? Ce bine, mie-mi plac actriţele. Dar te ştiu de undeva, că eu am făcut nişte scurtmetraje”, este replica cu care Codin Maticiuc vrea să-i atragă atenţia Ginei Felea.

Astfel, cei doi nu mai stau prea mult la discuţii şi se urcă pe o masă, pe plaja din Vama Veche, unde dansează alături de  alte tinere din anturajul lui Codin Maticiuc. Ceea ce nu ştie el, însă, este faptul că prezenţa Ginei Felea nu este una pur întâmplătoare, ba dimpotrivă, face parte dintr-un plan plin de igeniozitate, pus la cale de Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac. Până la urmă surprizele se ţin lanţ şi peripeţiile apar la tot pasul.

Prin ce peripeţii vor trece personajele din ”Băieţi de oraş” şi cum vor încerca să facă rost de bani pe seama lui Codin Maticiuc, telespectatorii vor vedea miercuri, de la ora 21.15, la Antena 1!