Codin Maticiuc, şochează: „Alexandra Dinu mi-a distrus viitorul de am ajuns la bătrâneţe fără copii şi fără direcţie”

De: Cristiana Trifu / 14.12.2017, 13:22
Codin Maticiuc, şochează:
Codin Maticiuc şochează din nou! De data aceasta Craiul susţine că Alexandra Dinu i-a distrus viitorul.

Poponeţ, declaraţie incendiară: „Cea mai frumoasă femeie din Bucureşti este…” – Ele au trecut prin patul lui!

Poponeţ demască poponarii! Declaraţie scandaloasă: ”Cristi Brancu este homosexual pasiv”

O vedetă de la noi, dezvăluire de senzaţie! „Am fost întrebat câte femei am f**** până acum. Iată: „

„Alexandra Dinu mi-a f…t direcţia. Alaltaseara a fost premiera in Romania a filmului Bullet Head cu Adrien Brody si Alexandra Dinu, tradus la noi (CUM ALTFEL?!?) “Capcana mortala”.

After party a fost (UNDE ALTUNDEVA?!?), la Loft. Am ajuns tarziu, foarte obosit, dupa prima parte a turneului Ghinionistul.
I-am vazut pe Alexandra si Brody aşezati într-un colţ, cuminţi, la o masa. Nu m-am dus peste ei, mi-am orientat paşii către bar sa bag un shot de Grey Goose. La un moment dat am văzut-o pe Alexandra prin sala si ea m-a vazut pe mine. Extrem de frumoasa cum o ştiam. Asta parca se face mai misto cu trecerea timpului. M-am dus sa o iau in brate si atunci m-a trăznit. Fata asta si inca cateva mi-au futut mie complet viitorul de am ajuns la batranete fara copii si fara direcţie.
Hai sa va spun si cum. Am fost colegi de generaţie la liceu. Cum unde? Jean Monnet, la parveniţi, desigur. Ea la E, la uman. Eu la C, real franceza. Bai, erau niste fete la ea in clasa…cel putin inca trei la fel de frumoase ca ea. Toate au ajuns manechine de succes. Credeţi ca ne baga vreuna in seama? Aş! Doar cu baieti mai mari, şmecheri, ciumeci si cu maşini străine.
Si uite asa m-am frustrat eu tot liceul cu frumuseţile astea pe langa mine de am ramas tanar si neliniştit de atunci. Zici ca am jurat răzbunare. I-am spus aseara si a ras.
-Bai, tu m-ai distrus, i-am zis. E vina ta ca am ajuns asa. Puteai sa mergi cu mine macar la un film, azi eram si eu om normal la casa mea.
Râdea. M-a luat la ea la masa si mi-a facut cunoştinţa cu Brody. Sper ca a tinut Oscarul ăla cu mana pe care mi-a întins-o si mie ca mai aproape de statueta aia nu ma vad vreodata.
Am mai observat ceva aseara. La un moment dat pe Alexandra o fotografia de undeva din spate o tipa cu un aparat profesionist la care tot schimba lentilele. Era Roxana Ioana Paraschivoiu de la Visual Instincts. Doua din cele mai frumoase femei din Romania. Una actriţa de succes acum, cealaltă fotograf de succes. Nu ma credeţi, vedeţi filmul si intrati pe paginile Roxanei. Femei frumoase si cu creier. Treaba asta m-a speriat si am mai băgat un shot de Grey Goose”, a scris Codin Maticiuc pe reţelele de socializare.