Codrea vrea in Serie A

Apropo.ro / 30.01.2002, 08:41
Codrea vrea in Serie A
Paul Codrea spera sa evolueze meci de meci pîna la finalul campionatului si sa atraga atentia unor cluburi din prima liga italiana Paul, în ultima etapa, cu Pistoiese, ai jucat, pentru prima data dupa 7 luni, un meci întreg. Cum te-ai simtit? Bine, poate un pic obosit dupa o perioada


Paul Codrea spera sa evolueze meci de meci pîna la finalul campionatului si sa atraga atentia unor cluburi din prima liga italiana

Paul, în ultima etapa, cu Pistoiese, ai jucat, pentru prima data dupa 7 luni, un meci întreg. Cum te-ai simtit?

Bine, poate un pic obosit dupa o perioada destul de lunga în care n-am evoluat. Important este ca sînt 100% apt si acum nu-mi ramîne decît sa adun cît mai multe minute pîna la final.

La începutul sezonului Genoa era una dintre candidatele la promovare,dar acum a ajuns undeva la mijlocul clasamentului. Din ce cauza?

Am început bine, dar am avut un ghinion fantastic. Echipa nu a jucat rau, însa am pierdut cîteva partide în ultimele minute si ne-am îndepartat de obiectiv. Pe urma au plecat foarte multi jucatori si nu au fost adusi altii în loc. Problema e ca acest exod al fotbalistilor continua. Ruotolo, veteranul echipei, s-a transferat zilele acestea la Livorno, iar Carparelli si Malago sînt si ei pe picior de plecare.

Sînt si probleme cu banii?

E o situatie mai neplacuta, dar nu e grav. Nu ne-am mai luat contractele de ceva vreme, însa conducerea ne-a asigurat ca vom primi banii.

În aceste conditii ce ai de gînd sa faci?

Daca ma ajuta Dumnezeu, as vrea sa joc din vara la o echipa din Serie A. Daca nu, ramîn aici si îmi respect contractul. Genoa e un oras frumos si m-am acomodat destul de bine aici.

Despre tragerea la sorti pentru Campionatul European ce parere ai?

Am cazut într-o grupa foarte grea. Ne batem cu doua echipe nordice, foarte masive, iar noi trebuie sa compensam într-un fel diferenta de gabarit. Nu va fi usor deloc.

Noul selectioner te-a sunat pîna acum?

Nu, dar am vorbit în schimb cu domnul Apolzan, care s-a interesat de starea sanatatii mele. Acum nu-mi ramîne decît sa sper ca voi reveni cît mai repede printre tricolori.

Sursa: www.prosport.ro