Codrea: Vreau sa joc constant pentru a putea reveni în naționala

Apropo.ro / 25.03.2006, 17:08
Codrea: Vreau sa joc constant pentru a putea reveni în naționala
Mijlocașul Paul Codrea a declarat, joi, ca dorește sa joace constant la formația sa de club, US Palermo, pentru a putea reveni în echipa naționala a României, informeaza site-ul calciomercato.com. "La finalul sezonului îmi voi face toate calculele și voi avea o

Mijlocașul Paul Codrea a declarat, joi, ca dorește sa joace constant la formația sa de club, US Palermo, pentru a putea reveni în echipa naționala a României, informeaza site-ul calciomercato.com.

„La finalul sezonului îmi voi face toate calculele și voi avea o discuție cu diriguitorii clubului. Am 24 de ani și îmi doresc sa joc constant la Palermo pentru a putea reveni în circuitul echipei naționale. De când antrenor este Giuseppe Papadopulo am evoluat foarte puțin și rareori acolo unde ma simt cel mai bine”, a spus jucatorul român.

Codrea a precizat ca nu se pune problema sa nu poata evolua alaturi de Eugenio Corini, capitanul sicilienilor.

„Totul a fost bine în meciul cu Roma din Cupa Italiei, deși nu am jucat pe postul meu obișnuit. Am dovedit ca pot evolua alaturi de Corini, chiar daca avem caracteristici asemanatoare. Sper ca l-am convins pe antrenor sa ma titularizeze în urmatorul meci, cel cu Treviso”, a adaugat Codrea.

Mijlocașul român a intrat pe teren, în minutul 24, în locul lui Fabio Grosso, în prima manșa a semifinalelor Cupei Italiei, câștigata de Palermo, cu scorul de 2-1, în fața Romei, și a fost laudat de antrenorul Papadopulo.

Mediafax