Codul galben de furtună, prelungit până miercuri, ora 23.00

Apropo.ro / 12.06.2013, 11:00
Codul galben de furtună, prelungit până miercuri, ora 23.00
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prelungirea codului galben de furtună până miercuri, 12 iunie, ora 23.00.

Codul galben de furtună anunțat luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) se prelungește până miercuri, 12 iunie, ora 23.00.

Codul galben de furtună a fost emis pentru cea mai mare parte a țării, cu excepția a nouă județe din vestul și sud-vestul României.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

ANM a emis noua atenționare meteorologică ce anunță că din a doua parte a zilei de marți, 11 iunie și până la jumătatea nopții de miercuri spre joi vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, Maramureș, Muntenia și Moldova.

În regiunile menționate se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp și izolat 60 … 70 l/mp.

Manifestări ale instabilității atmosferice se vor semnala și în restul teritoriului dar pe arii mai restrânse.