Cofuri rapide pentru părul lung

De: Cristiana Trifu / 12.04.2018, 16:29
Cofuri rapide pentru părul lung
Părul lung înseamnă opţiuni nelimitate de styling, dar şi mai mult timp petrecut pentru a-l coafa. Oana Motoi, Trainer ghd România, ne oferă câteva sugestii de coafuri pentru părul lung pentru un look impecabil de zi cu zi.

Părul lung îţi permite să experimentezi cu diferite stiluri. Fie că optezi pentru o coafură casual, mai lejeră, sau pentru una mai sofisticată, este important să ai la îndemână un styler de calitate şi produsele de styling potrivite. Astfel, adăugi părului textură sau finisare, iar coafura ta rezistă mai mult timp,” este de părere specialistul.

Iată câteva dintre propunerile de coafuri pentru părul lung!

Păr drept şi lucios

“Părul drept şi lucios are toate trăsăturile unui hairstyle clasic, indiferent de lungime.  În cazul părului lung, este important ca acesta să fie sănătos pentru o apariţie de impact. Vârfurile despicate şi aspectul tern diminuează efectul. Dacă îţi doreşti un păr perfect întins, ai nevoie de un styler cu o temperatură constantă pe toată durata styling-ului. Nu uita să foloseşti un produs destinat protecţiei termice. Poţi folosi şi un ulei pentru a finisa păruldupă ce l-ai uscat. Totul pentru un plus de strălucire,” explică Oana Motoi.

Mizează pe accesorii statement

Unul dintre accesoriile în tendinţe în acest an? Funda neagră! Un accesoriu statement care îţi transformă complet look-ul. Poţi opta pentru materiale preţioase precum catifeaua sau satinul, dar şi la variante cu detalii dantelate.

“Este un accesoriu versatil pe care îl poţi adapta în funcţie de stilul tău. Acesta completează foarte frumos părul prins în coadă de cal. Pentru mai multă textură aplică un şampon uscat la rădăcini înainte de a prinde părul”, explică specialistul.

Bucle lejere

Buclele lejere alături de o cărare bine definită sunt mereu o combinaţie câştigătoare. Cu puţin exerciţiu şi instrumentele de styling potrivite, poţi obţine imediat un look feminin şi elegant.

„Dacă vrei să obţii bucle lejere, ia în considerare faptul că părul îşi va pierde volumul, aşa că este bine să îl coafezi pe secţiuni. Finalizează look-ul cu un fixativ ce oferă o fixare extra puternică şi strălucire,” mai spune trainerul.

 

Tags: