Cohn despre Cornel Dinu: „El reprezinta vocea nebunului la curtea regelui”

Apropo.ro / 21.07.2009, 22:52
Cohn despre Cornel Dinu:
Vladimir Cohn a vorbit la videochat-ul SportLaMinut.ro despre situatia de la Dinamo si despre oamenii de care se leaga destinele alb-rosilor.

Vladimir Cohn a vorbit la videochat-ul SportLaMinut.ro despre situatia de la Dinamo si despre oamenii de care se leaga destinele alb-rosilor.

Fostul actionar din Stefan cel Mare a spus motivul pentru care Cornel Dinu este pastrat in continuare in staff-ul clubului.

"Cornel Dinu este un element pozitiv la Dinamo, tine balanta intre nebunie, incompetenta si dragostea de club, El reprezinta vocea nebunului la curtea regelui."

Cohn a infirmat implicarea lui Giovani Becali la Dinamo si a spus ca acesta a ajutat foarte mult clubul prin vanzarea de jucatori, asigurand astfel bugetul acestuia.

"Nu stiu ce implicatii are Giovani Becali la Dinamo. Cel mult poate avea o influenta la nivel de discutie. Nicio decizie de-a lui Becali nu a fost prezentata in CA, desi a venit cu propuneri in acest sens. N-a adus niciodata jucatori, doar a vandut, iar de jucatorii propusi de el la Dinamo nu auzise nimeni. In schimb, a vandut numai jucatori buni. Giovani este absolut devotat jucatorului, niciodata nu-l va implica in ceva imoral sau ilegal."

Antrenorii de la Dinamo care i-au lasat o impresie placuta fostului actionar au fost Ioan Andone si Walter Zenga, ultimul fiind regretat deoarece nu a fost pastrat pentru un timp mai indelungat la echipa.

"Andone mi-a placut cel mai mult dintre antrenorii de la Dinamo. Daca ramanea Zenga in urma cu un an, ar fi fost foarte bine pentru club deoarece acesta avea o anumita mentalitate. Adrian Cristea ajungea mare daca Zenga continua la Dinamo pentru ca era singurul care stia sa il puna in valoare. Si Bergodi si Napoli au fost jucatori mari in serie A, au crescut si au jucat in Italia inca de la juniori si pana cand s-au retras din activitatea de fotbalisti. Au o anumita disciplina si mentalitate, care la noi nu exista. In Romania nu ai pe cine sa recrutezi ca antrenor. E o mare problema sa aduci un antrenor roman, iar strainii cer conditii, mentalitate si disciplina. Sunt antrenori care spun ca echipa nu e antrenabila."

Cele mai importante declaratii ale lui Vladimir Cohn la videochat-ul SportLaMinut:

Vladimir Cohn: "Nicolae Badea e ca un dictator la Dinamo"
Cohn despre Cornel Dinu: "El reprezinta vocea nebunului la curtea regelui"
Vladimir Cohn la videochat-ul SportLaMinut: "Steaua nu ar mai fi existat daca nu era Gigi Becali!"
Vladimir Cohn: "Borcea era primul care vroia sa schimbe antrenorul"
Cohn: "Copos vinde Rapidul pentru zece milioane de euro"

Mai multe detalii despre declaratiile lui Vladimir Cohn, pe SportLaMinut.ro

Foto: Cosmin Bararu
Â