Coincidenţă la turta fiicei Gabrielei Cristea. Victoria îşi va moşteni mama

De: Cristiana Trifu / 25.09.2018, 17:18
Coincidenţă la turta fiicei Gabrielei Cristea. Victoria îşi va moşteni mama
Gabriela Cristea, îndrăgita moderatoare a emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, difuzată în fiecare zi de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena Stars, care şi-a sărbătorit fiica de numai un anişor în weekend, povesteşte unul dintre cele mai emoţionante momente din timpul petrecerii aniversare a micuţei Bella Victoria Margot.

Vedeta Antena Stars mărturiseşte că a fost cu adevărat un eveniment deosebit, cu foarte mulţi prieteni, o atmosferă caldă şi multă energie pozitivă.

”Eu mi-am dori foarte mult să facem o petrecere în curte, iar Tavi mi-a ţinut isonul. Am vrut să fie ca un picnic. Toată lumea s-a simţit excelent şi noi la fel. Ne-am bucurat foarte tare că atât de mulţi oameni au venit pentru Victoria. Iniţial am avut 45 de adulţi confirmaţi şi 15 copii, iar la petrecere au venit până la urmă 65 de adulţi şi 20 de copii, ceea ce pentru noi a fost minunat, o surpriză tare plăcută. Acum, privind retrospectiv, am convingerea că am făcut cea mai bună alegere pentru că am putut să o aniversăm în acest mod inedit. A ales de pe tăviţă pixul, oglinda şi banii. Iniţial nu mi-am dat seama, era şi foarte agitată la momentul respectiv, dar mai târziu, când am stat doar noi două în cameră, mi-am amintit că şi eu, la rândul meu, am ales când eram mică aceleaşi obiecte de pe tavă. Mi s-a părut incredibil şi emoţionant în acelaşi timp”, spune Gabriela Cristea.