Cojo te invită în lumea ei de poveste în noul videoclip H2O

De: Cătălina Matei / 21.09.2014, 06:00
Cojo te invită în lumea ei de poveste în noul videoclip H2O
Cojo revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, H2O, proaspăt ieşită din laboratorul de hituri al lui Adrian Sînă.

O plimbare liniştită îţi poate rezerva numeroase surprize, mai ales dacă îţi laşi imaginaţia să se joace liber. Asta i s-a întâmplat şi prinţesei noastre urbane, Cojo, care a întâlnit în calea sa prin răcoarea pădurii o căsuţă aşa cum visează orice fată crescută în jungla urbană.


Căsuţa în culori fondante pluteşte la câţiva metri de pământ, dar Cojo, curioasă din fire, reuşeşte să ajungă la uşa desenând scările cu un creion magic. Aici i se arată un univers fantastic, în care doar folosindu-şi gândurile poate crea o lume ideală, candida şi jucăuşă.


Artistă da viaţa şi unui Făt-Frumos în persoana lui Andrei Vitan, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Deşi în orice fantasmă vraja se rupe atunci când părăsim tărâmul de vis, cei doi îndrăgostiţi se potrivesc asemeni moleculelor de oxigen şi hidrogen, reuşind să aducă magia cu ei şi să o răspândească şi pe tărâmul nostru.


Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun şi l-a avut ca director de imagine pe Alexandru Mureşan, iar un frumos hotel tip boutique a asigurat interioarele din poveşti.