CokeLive Peninsula da startul la distractie!

Apropo.ro / 24.06.2009, 08:00
CokeLive Peninsula da startul la distractie!
Festivalul CokeLive Peninsula gazduieste concerte si petreceri inedite, intre 24 si 26 iulie, la Targu Mures.

Ca in fiecare an, programul concertelor de la CokeLive Peninsula este variat, astfel incat sa multumeasca toti participantii. CokeLive Peninsula are loc in perioada 23-26 iulie pe malul raului Mures, langa Complexul de agrement Weekend din Targu Mures.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim.ro si pot fi achizitionate la pret redus pana pe data de 13 iulie. Vezi detalii pe www.cokelivepeninsula.ro.

Pe langa concertele sustinute pe Main Stage de Tiesto (24 iulie), Nine Inch Nails (25 iulie) si The Prodigy (26 iulie), si petrecerile animate de DJ internationali pe Terasa Coke, fanii muzicii electronice au la dispozitie Freedom Arena, in timp ce Ursus Party Tent ii va astepta pe iubitorii de muzica rock, jazz si pop.
 
Programul Freedom Arena incepe in forta joi, in ziua 0, cu Chris.Su si continua cu cel mai in voga duo de drum and bass, Chase and Status cu MC Rage, urmat de tanarul DJ Whiteroly.

Vineri, 24 iulie, cea mai populara serie de partyuri din Ungaria se muta la Targu Mures: Hyperspace Night ne prezinta doi DJ maghiari cu renume international, Igor D’ourden si Hot X – fondator Hyperspace – dar si doi invitati speciali: germanul Chris Liebing si The Advent.

Sambata, 25 iulie, Freedom Arena ii gazduieste pe: Unu`, Coyote, Tomasan si Booka Shade. Duo-ul electrohouse german Booka Shade promite un show live exceptional, animat de  maestrii Walter Merziger si Arno Krammermeier.

In ultima zi, duminica, 26 iulie, Freedom Arena incheie seria de petreceri cu Emil Lassaria si Marika, invitatii speciali fiind Blank & Jones. Duo-ul german trance este apreciat in special pentru cele 13 piese care s-au clasificat pe diferite pozitii in Top 50, in Germania. Tot aici, petrecerea va fi incheiata in acest an de catre cea mai apreciata trupa de muzica electronica din Romania, Suie Paparude.

Festivalul va gazdui si formatii de succes care sunt deja binecunoscute peninsularilor: joi vor concerta Knock Out si The Underskies, vineri – Ultimul Rand, Magashegyi Underground si Balkan Fanatik, sambata – Ritmo del Flamenco si Zakuska, iar duminica programul este inchis de Guerrillas si Grimus.

Citeste mai multe, aici.

Â