Colaborare inedită: INNA feat. Puya „Strigă” (Audio)

De: Carmen Ulian / 07.05.2014, 17:30
Colaborare inedită: INNA feat. Puya
INNA și Puya au realizat împreună piesa "Strigă", care este deja intens apreciată de iubitorii muzicii. În curând va fi gata și videoclipul.

Colaborarea dintre Puya și INNA – „Strigă!” a surprins pe foarte multă lume, în primul rând pentru faptul că nimeni nu se aștepta la un featuring de o asemenea amploare, și în al doilea rând pentru că prezintă o poveste ce caracterizează viețile multora dintre români.

Contactat telefonic de către gazdele de la Alarma ProFM, Puya a declarat câteva lucruri inedite despre INNA: „O apreciez foarte mult pe INNA pentru că nu uită de unde a plecat și pentru că scoate piese și pentru publicul din România. Nu-mi dau seama când doarme, pentru că e mai mult prin avioane, pe scene în fața a zeci de mii de oameni sau înregistrând piese în studiourile din întreaga lume!„.

Aprecierea față de valorile din România îl caracterizează pe Puya, este unul dintre cei mai naționaliști artiști de la noi, iar respectul pe care îl poartă celor care au făcut muzica românească cunoscută peste hotare a mai fost declarat de acesta și în 2011 în versurile piesei „Vestul Sălbatic”:

„Avem jucători la Roma sau Fiorentina,

Băieți deștepți din Mexic până în China,

Pe la radio auzi numai Ozone și INNA,

Nemții fac coadă să ne cumpere mașina.”

Puya: „E prima mea piesă cu un artist internațional și sunt de două ori mai mândru că acel artist e din România.”

INNA si Puya

Succesul pe plan internațional de care se bucura INNA nu a îndepărtat-o deloc de țară de origine, ea reușind să transmită în mod natural mesajul emoționant al piesei.

Piesa este compusă de David Deejay, unul dintre cei mai în vogă producători muzicali din România, în studioul Dav7Music. În acest moment au loc pregătirile pentru filmările viitorului videoclip „Strigă!”.