Colaborarea anului! Alexandra Stan şi Inna cântă, alături de Daddy Yankee, “WE WANNA”

De: Nicoleta Nicolae / 02.06.2015, 17:00
Colaborarea anului! Alexandra Stan şi Inna cântă, alături de Daddy Yankee, “WE WANNA”
Cele două artiste au decis că a venit momentul unui nou pas în cariera lor, de data aceasta împreună, printr-o colaborare inedită.

Fara-ndoiala, Alexandra Stan si Inna au devenit, in utimii ani, doua dintre cele mai importante artiste din Romania. Dupa rezultate incontestabile la nivel mondial, traduse prin difuzari la radio, numar de concerte si festivaluri, aparitii publice, premii si trofee, vanzari si download-uri, numar de fani si vizualizari pe youtube, merita sa stea din nou in lumina reflectoarelor internationale. Iata ca de data aceasta, impreuna.

Pentru prima data in peisajul muzical de la noi, doua cantarete celebre la nivel mondial se implica intr-o colaborare comuna, alaturi de un alt artist complet, cantaret, compozitor si producator deopotriva – Daddy Yankee. Portorican la origini, pe Daddy Yankee ni-l amintim datorita piesei “Gasolina”, dar si numeroaselor colaborari cu artisti de top precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Nicole Scherzinger, Fergie, Akon etc. Nu doar cei 3 protagonisti din lumina reflectoarelor sunt de top, ci si echipa de productie. Norvegianul Axident este un trendsetter in ceea ce priveste compozitia muzicala, el fiind autorul hiturilor precum “Wiggle” – Jason Derulo, “Burnin’ Up” – Jessie J, sau “Fireball” – Pitbull.

Jacob Luttrell a intrat in liga producatorilor importanti dupa ce piesa “Tonight  (I’m Lovin’ You)” a lui Enrique Iglesias a ajuns pe primele locuri in topuri. Imediat dupa aceasta, artisti precum David Guetta si Timbaland au vrut piese scrise de el.

Thomas Troelsen, producatorul danez care are in portfoliu numerosi artisti de succes precum Pitbull, Flo Rida, Robin Thicke sau Chris Brown, si-a pus amprenta anul trecut asupra hitului “We Are One (Ole Ola)”- cu Pitbull si Jennifer Lopez, piesa care a fost imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. 

Privind colaborarea cu Inna, Alexandra Stan marturiseste: “INNA este un artist pe care eu il admir, iar pentru mine a fost primul role model din Romania. Este cute, degajata, super fun, plina de energie si imi place sa lucrez cu ea. Mi se pare ca noi doua suntem ca un milkshake delicios de vanilie si ciocolata, de care pur si simplu nu te mai saturi!“

La randul sau, Inna declara: „Ma bucur sa colaborez cu Alexandra pe piesa “We Wanna” si cred ca impreuna vom reusi sa o ducem in fruntea topurilor. Pana atunci insa, o ascult in fiecare zi. Abia astept sa o auziti si voi! Deci, Alexandra, GO girl!”

Nu doar cele doua dive internationale isi pun amprenta pe un succes promitator, ci si echipele lor de management, Fonogram Records si Global Records. Cele doua label-uri muzicale se afla la a doua colaborare, primul artist semnat in aceasta formula fiind Lariss care, inca de la piesa de debut, “Dale Papi”, a cunoscut succesul international.