Coldplay a lansat albumul Mylo Xyloto (Audio)

De: Pandaru Alin Daniel / 24.10.2011, 15:55
Coldplay a lansat albumul Mylo Xyloto (Audio)
Mult-asteptatul album Coldplay Mylo Xyloto a fost lansat astazi in intreaga lume. Materialul discografic este disponibil in varianta digitala, CD audio si vinil.

Mylo Xyloto este cel de-al cincilea album lansat de Coldplay, alaturi de „Parachutes” (2000), „A Rush of Blood to the Head”(2002), „X&Y”(2005) si „Viva la Vida” (2008).

Coldplay au declarat in repetate randuri ca isi doresc sa lanseze un album de studio care sa fie „mai acustic” si „mai intim” decat predecesorul sau din 2008 si iata ca in cele din urma le-a reusit.


Asculta piesele de pe albumul „Mylo Xyloto”

De pe noul album Coldplay – Mylo Xyloto au fost lansate deja single-urile „Every Teardrop is a Waterfall” si „Paradise”, iar maine, pe 25 octombrie, va fi lansat si single-ul „Princess of China”, in colaborare cu Rihanna.

Saptamana trecuta, trupa britanica a lansat videoclipul piesei „Paradise”.

Coldplay – Paradise de pe tare.ro

Mylo Xyloto este disponibil incepand de astazi in varianta digitala (pe iTunes), CD Audio si vinil, iar pentru adevaratii fani Coldplay, exista si o editie limitata a unui album poup-up care contine o carte plina de opere graffiti & pop-up creata de designerul David A. Carter, un vinil, un CD si mai multe fotografi in exclusivitate.

Mai multe detalii despre noul album Coldplay – Mylo Xyloto, pe urban.ro