Coldplay dezvăluie prima piesă de pe DVD-ul “Ghost Stories Live”

Apropo.ro / 28.10.2014, 06:00
Coldplay dezvăluie prima piesă de pe DVD-ul “Ghost Stories Live”
Coldplay a lansat prima piesă de pe cel mai recent DVD “Ghost Stories Live”, disponibil începând cu data de 24 noiembrie.

Concertul pe care fanii îl pot urmări pe DVD a fost susţinut cu două luni înainte de lansarea albumului “Ghost Stories”, într-un cadru restrâns, şi a fost filmat de regizorul nominalizat la premiile Grammy, Paul Dugdale, care a inclus cadre spectaculoase de 360 de grade, aducând la viaţa imaginarul muzical al trupei.

O parte din concert  a fost difuzată în mai în cadrul Coldplay TV Special de marile televiziuni că NBC sau Sky Arts, fiind deja nominalizat la categoria “Best Live Coverage” a premiilor UK Music Video Awards.

Foto: Warner Music Group


„Ghost Stories Live 2014” va include şi o versiune live a albumului omonim, înregistrată în diversele concerte susţinute în cadrul turneului de promovare (Paris, Cologne, New York, Los Angeles, Londra, Sydney), o variantă extinsă a clipului “Magic”, precum şi un total de 8 videoclipuri dintre care două nu au mai fost văzute până acum.


Chris Martin a declarat: “Show-ul Ghost Stories de la studiourile Sony a reprezentat un moment special pentru trupă noastră. Magicul amfiteatru construit de echipa noastră incredibilă, cu acele cadre de 360, a fost un vis devenit realitate. Şi a fost prima dată când oameni din afară studioului au putut asculta piesele noastre noi. Filmul reprezintă, practic, viziunea noastră originală asupra albumului Ghost Stories.”