Coldplay îşi îndeamnă fanii să ia parte la cel mai recent clip interactiv

Apropo.ro / 10.12.2014, 11:30
Coldplay îşi îndeamnă fanii să ia parte la cel mai recent clip interactiv
Formaţia Coldplay a lansat un videoclip cu totul şi cu totul special pentru piesa “Ink”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul “Ghost Stories”.

Publicul poate lua parte la experienţă unică de a-şi crea singuri propria poveste animată pornind de la personajele şi elementele puse la dispoziţie de clip.

Fanii pot lua decizii pe loc de-a lungul videoclipului şi să îi altereze scenariul, în total fiind posibile 300 de turnuri ale călătoriei. Clipul poate fi accesat pe www.coldplay.com/ink

Scenariul se concentrează în jurul unui călător care se deplasează până la capătul lumii în căutarea iubirii sale pierdute.

Videoclipul piesei “Ink” coincide cu lansarea noului concert şi album live, “Ghost Stories Live 2014”, care este disponibil pe CD, DVD, Blu-ray şi în format digital.

Recent, trupa Coldplay a fost nominalizata la trei categorii ale premiilor Grammy: “Best Pop Vocal Album” pentru discul “Ghost Stories”, “Best Pop Group Performance” pentru piesa “A Sky Full of Stars” şi “Best Music Film” pentru concertul “Ghost Stories Live 2014.”


“Ghost Stories” s-a bucurat de succes în toată lumea, obţinând discuri de aur şi de platină din Franţa, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii până în Argentina sau Indonezia.