Colecţia de coafuri Alter eGoth inspirată de frumuseţea gotică şi cubismul lui Picasso – FOTO

De: Cătălina Matei / 28.02.2017, 17:14
Colecţia de coafuri Alter eGoth inspirată de frumuseţea gotică şi cubismul lui Picasso - FOTO
Ne dezvoltam in functie de vremurile in care traim, dar si dupa asteptarile sociale. Acceptam si asimilam idealurile grupului de care apartinem.

Intr-o lume „grabita”, care ne ofera multiple posibilitati de alegere, uneori, pierdem simtul IDENTITATII PERSONALE.

Alter eGoth incurajeaza cautarea ce are ca scop regasirea IMAGINII DE SINE pentru a domina IMAGINEA IMPRESIE creata de cei din jur. ALTERITATEA releva proprietatea de a fi diferit, de a se opune identitatii date de ceilalti. Alter eGoth oglindeste astazi doua identitati care, desi sunt gazduite de aceeasi persoana, sunt evidentiate separat. Alter eGoth se sprijina pe o combinatie intre frumusetea Gotica si cubismul lui Picasso. Mai multe forme geometrice sunt condensate intr-una singura, incercand sa exprime simultan existenta formei finale ca o totalitate unica.

Echipa Wella Vision va lanseaza provocarea sa va regasiti Alter eGoth-ul personal, fara stereotipurile societatii, si sa ii evidentiati frumusetea! Colectia Alter eGoth a fost pusa in scena cu ajutorul celor mai buni hairstilisti, recunoscuti pe plan national: Florin Dumitras, Cristina Chiriac, Oana Moldoveanu, Bebe Veja, Andrea Simon, Lucian Zoltan, Francesco Mirancea, Tudor Calaceanu si Piroska Lucaci.