Colectia de machiaj primavara-vara 2006

Apropo.ro / 09.02.2006, 13:59
Colectia de machiaj primavara-vara 2006
Peggy Sage a inaugurat noul Showroom cu lansarea liniei profesionale de machiaj. Noile produse si tendintele sezonului estival au fost prezentate de Pascale Rodrigues, International Training Manager Peggy Sage Paris. Fiind una dintre cele mai bune si mai folosite game, aceasta contine

Peggy Sage a inaugurat noul Showroom cu lansarea liniei profesionale de machiaj. Noile produse si tendintele sezonului estival au fost prezentate de Pascale Rodrigues, International Training Manager Peggy Sage Paris.

Fiind una dintre cele mai bune si mai folosite game, aceasta contine diferite nuante de baza premachiaj, numeroase tipuri de fond de ten, creioane anticearcane, corectoare, pudre sub forma de pulbere, mate si compacte, creioane pentru trasarea spancenelor, zeci de nuante de farduri de pleoape simple si duo-color, creioane si eyeliner, mascara volum si waterproof, contur pentru buze, rujuri mate si paietate, glossuri sub diferite forme inclusiv palete si roll-on, farduri bronzante, creioane multifunctionale.

Pentru machiajul de zi, Pascale Rodrigues recomanda culorile naturale in ton cu nuanta tenului, bazate pe combinatii de bej-roz, culorile sampaniei si ale vaniliei, tonurile caiselor si ale piersicilor. Ochii sunt pusi in evidenta prin degradeuri de tourquoize, vernil, mov, roz, chiar galben. Machiajul de seara atrage atentia prin produsele intens metalizate, paietate si diamantate care asigura un grad sporit de stralucire.

Prezenta la demonstratii, Andreea Esca a declarat ca deja foloseste gama de make-up Peggy Sage si este multumita de ea si recomanda lotiunea demachianta pentru ochi sensibili, laptele demachiant cu vitamine si lotiunea tonifianta pentru ten. Mai mult, si-a ales cateva palete de culori pastelate din colectia de primavara-vara 2006.

Pascale Rodrigues i-a recomandat Andreei sprayul fixator pentru machiaj, un produs revolutionar care se aplica inainte de machiaj pentru a-l face sa reziste cat mai mult timp.

Andreea Esca sustine ca din trusa ei de machiaj nu lipsesc patru produse cu care se impaca foarte bine: pudra bronzanta care confera un aspect placut tenului, gloss-urile pentru ca sunt usor de aplicat in orice moment al zilei si mascara fiindca da stralucire ochilor.

Pascale Rodrigues detine de 7 ani functia de International Training Manager in domeniile manichiura-pedichiura si make-up pentru celebra firma franceza Peggy Sage. Calatoreste foarte mult pe cele cinci continente prezentand produse, noi metode, supervizand cursuri si scoli pentru stilistii de unghii. Se ocupa de stilul a numeroase doamne din inalta societate franceza printre care actrita Catherine Deneuve si fiica acesteia Chiara Mastroiani.