Colectia de primavara/vara 2012 a lui Marc Jacobs a fost furata

Apropo.ro / 18.11.2011, 12:00
Colectia de primavara/vara 2012 a lui Marc Jacobs a fost furata
Designerul Marc Jacobs a ramas fara ultima sa colectie destinata sezonului primavara-vara 2012, in timpul transferului hainelor din Paris spre Londra.

Nu este pentru prima data cand o colectie nou-nouta a unui celebru designer este furata.

Cel mai proaspat pagubit este Marc Jacobs, designerul ramanand fara colectia sa dedicata sezonului primavara/vara 2012. Aceasta plecase cu un transport de la Paris catre Londra, locul in care zilele acestea urma sa aiba loc marea lansare.

Marc Jacobs

Marc Jacobs a ramas fara colectia pentru sezonul primavara/vara 2012

Un reprezentant al casei Jacobs a anuntat public acest lucru, cerandu-si scuze in numele lui Jacobs pentru neprezentarea la eveniment.

„Dragi colegi, Echipa de PR a lui Marc Jacobs va informeaza cu regret ca anulam conferinta de presa de maine din magazinul Marc Jacobs, din cauza furtului colectiei primavara/vara 2012 in timpul transferului hainelor in Paris”.

Colectia by Marc Jacobs era alcatuita din 46 de piese vestimentare, rochii de cocktail din celofan, fuste si multe altele, toate in culori vii, precum fucsia, albastru cobalt sau portocaliu stralucitor. „Era o colectie invioratoare, in culori pasionale”, spuneau criticii de moda la prezentarea colectiei cu cateva luni in urma.