Colecţionarul Barry Weiss, mândru de colecţia sa de maşini celebre

De: Cătălina Matei / 24.10.2014, 16:48
Colecţionarul Barry Weiss, mândru de colecţia sa de maşini celebre
Ce maşini poate avea un colecţionar excentric cu o avere de 10 milioane de dolari? Să face o vizită în garajul lui Barry Weiss de la ''Storage Wars''.

Barry Weiss este un excentric, un colecţionar cunoscut şi prin emisiunea ”Storage Wars”, mai este şi prezentator de televiziune şi un prosper om de afaceri.

Şi în emisiune, Barry a putut fi zărit în diefrite automobile, care mai de care mai excentrice, cu forme futuriste, tunate, şi alte nebunii. Este genul de tip care pune pasiune în tot ceea ce face, apoi mai presară şi umorul său caracteristic. Face parte din şarmul său.

Despre Barry se spune că are o avere estimată la 10 milioane de dolari, majoritatea banilor provenind de la Northern Produce, compania pe care o conduce împreună cu fratele său, Joey Weiss.

Iubeşte mult maşinile şi îşi satisface capriciile la acest nivel. Din garajul său nu lipsesc un Beatnik Hot Rod, maşină ce a pornit în 1955 ca Ford, după care a fost transformată într-o adevărată atracţie. Trei ani sunt necesari realizării unei astfel de maşini ce are caroserie din metal.

Beatnik

Beatnik

Weiss mai are un Ford din 1932, decapotabil, care i-a creat probleme dintotdeauna. Totuşi, nu l-a abandonat.

ford

Barry mai deţine şi un Cadillac din 1946 cu un design superb şi customizat după dorinţele sale.

cadillac

cadillac

Din colecţie nu lipseşte nici camioneta roşie ca focul Ford COE din 1940.

ford coe

Barry se mai urcă şi la volanul unui Blastolene Decko Liner

blastolene

The Chicken Car condusă de Barry este deja celebră, dar din nefericire nu-i aparţine. Încă!

the chicken car

Pe lângă aceste piese, Barry mai conduce un Ford Ranchero din 1957, un Jaguar XG, Ducati Diavel, un Harley Davidson personalizat, un motor Guzzi cu care a apărut deseori în episoadele Storage Wars.

garaj

guzzi

Barry Weiss spune despre el că o viaţă întreagă a fost colecţionar de antichităţi şi nu se va opri aici. În ce priveşte valoarea totală a maşinilor sale aceasta se ridică undeva spre 500.000 de dolari. Numai atât?