Colegiul PRO a început înscrierile pentru admitere

Apropo.ro / 31.03.2004, 19:07
Colegiul PRO a început înscrierile pentru admitere
Ultima zi pentru depunerea formularelor la Colegiul PRO va fi 30 aprilie, a anuntat Fundatia PRO. Domeniile de studiu propuse prin programul Colegiul PRO al Fundației PRO pentru anul viitor sînt: matematica, fizica, informatica, limba și literatura româna,

Ultima zi pentru depunerea formularelor la Colegiul PRO va fi 30 aprilie, a anuntat Fundatia PRO.

Domeniile de studiu propuse prin programul Colegiul PRO al Fundației PRO pentru anul viitor sînt: matematica, fizica, informatica, limba și literatura româna, limba și literatura engleza, limba și literatura franceza, biologia, studiile clasice (latina, greaca, ebraica), istoria civilizației (istoria, religia, geografia, arheologia), muzica clasica și artele plastice (pictura, grafica, sculptura).

„Colegiul PRO este prima forma de învațamînt virtuala, interactiva și la distanța din România. Colegiul PRO pregatește și promoveaza tinerii cu calitați intelectuale și profesionale deosebite, formînd competențe de excepție în mai multe domenii”, se precizeaza în comunicatul Fundației PRO remis, miercuri, agenției MEDIAFAX.

Colegiul PRO este recunocut, înca din anul 2002, de Ministerul Educației, Cercetarii și Tineretului (MECT) ca fiind Centru de Excelența.

Documentele de absolvire obținute de elevii Colegiului PRO sînt Diplome de Excelența recunoscute de Ministerul Educației și Cercetarii.

 Elevii celor trei promoții ale Colegiului PRO au avut rezultate excelente, obținînd mai multe distincții la competiți de nivel național și internațional: medalia de aur la Balcaniada de Informatica, premiul pentru merite deosebite în cercetare la concursul „First Step to Nobel Prize in Physics” organizat de Polish Academy of Sciences sau medaliile de aur și argint la Olimpiada Internaționala de Informatica.

Mediafax

Tags: