Colin Firth este impostorul Arthur Newman (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 10.05.2013, 17:40
Colin Firth este impostorul Arthur Newman (Trailer)
Actorul britanic Colin Firth, recompensat cu Oscar pentru interpretarea din filmul "Discursul regelui", revine în comedia romantică "Lumea Lui Arthur Newman", regizată de Dante Ariola, în care o are ca parteneră pe frumoasa Emily Blunt.

Actorul britanic Colin Firth, recompensat cu Oscar pentru interpretarea din filmul „Discursul regelui”, revine în comedia romantică „Lumea Lui Arthur Newman”, regizată de Dante Ariola, în care o are ca parteneră pe frumoasa Emily Blunt.

Filmul care va avea premiera în România pe 16 iunie 2013 redă povestea lui Wallace Avery, care s-a săturat de viața lui. Divorțat, cu un fiu cu care nu mai păstrează legătura, nemulțumit de viața amoroasă, el decide că a venit timpul să aplice o soluție radicală. Renunță pur și simplu la viața sa, cumpărându-și o nouă identitate, ca Arthur Newman, și pleacă apoi, spre ținutul său de vis, Terre Haute din Indiana, unde este convins că va putea să lucreze ca jucător profesionist de golf. Ideea lui Wallace de a primi a doua șansă în viață este să devină altă persoană.

„Lumea Lui Arthur Newman” (Trailer)

În călătoria sa, Arthur întâlnește o tânără, Michaela Fitzgerald, pe care o descoperă leșinată pe marginea piscinei motelului în care stătea. Ei îi ia doar câteva ore să descopere înșelătoria lui Wallace cu falsa identitate, dar lui îi ia mult mai mult să descopere înșelătoria ei…

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Arthur Newman, realizat după un scenariu de Becky Johnston, are în centru doi oameni disperați să-și refacă viața, să se îndrăgostească și să găsească o cale pentru a accepta responsabilitatea a ceea ce sunt cu adevărat.

În cadrul unui interviu, cei doi actori britanici Colin Firth și Emily Blunt au declarat că nu le-a fost ușor să adopte accentul american impus pentru acest film, dar s-au concentrat pe personajele lor și au reușit să le dea vocea potrivită, așa cum trebuie ea să sune în film. Mai sus puteți vedea trailer-ul pentru „Lumea Lui Arthur Newman”.