Colin Powell i-ar putea acorda sprijin lui Barack Obama

Apropo.ro / 18.06.2007, 22:51
Colin Powell i-ar putea acorda sprijin lui Barack Obama
Colin Powell, care a detinut functii importante în administratia George W. Bush, a anuntat ca l-a consiliat pe senatorul Barack Obama, candidat la presedintia SUA, în probleme de politica externa, generând speculatii cu privire la o eventuala aliere, scrie Daily Telegraph, în editia

Colin Powell, care a detinut functii importante în administratia George W. Bush, a anuntat ca l-a consiliat pe senatorul Barack Obama, candidat la presedintia SUA, în probleme de politica externa, generând speculatii cu privire la o eventuala aliere, scrie Daily Telegraph, în editia electronica.

Colin Powell, care a detinut functii importante pe perioada mandatului a trei lideri americani republicani, intentioneaza sa se alieze cu senatorul de culoare Barack Obama, care va candida la presedintia Statelor Unite.

Powell, în vârsta de 70 de ani, care s-a retras din functie în ianuarie 2005 pe fondul razboiului din Irak, a declarat ca intentioneaza sa acorde sprijin unui democrat care sa-i succeada în functie lui George W. Bush.

Mediafax