Colinda-ti iubitul de sarbatori

Apropo.ro / 16.12.2007, 11:18
Colinda-ti iubitul de sarbatori
Nu exista sarbatori de iarna fara colinde.

Nu exista sarbatori de iarna fara colinde. Cu totii am colindat cand eram mici. Acum poti colinda insa sub alta forma: colinda-ti iubitul. Surpriza va fi cu atat mai mare cu cat el se asteapta doar sa ii cumperi un cadou ca in anii precendenti.

Cadoului de acum pune-i amprenta personala sa-l lasi fara cuvinte. Fii tu cadoul lui. In felul tau unic si pasional arata-i cat de mult inseamna pentru tine si cat il respecti. Un barbat nu va refuza un asa cadou. Pregateste-te si tu din timp ca toate sa mearga struna pana la ultimul detaliu. Foloseste-te si de lucrurile care ii plac atat practic cat si vizual.

Incearca un personaj ravnit de el, asa cum isi doreste sa devii uneori: femeia care profita de inocenta lui, saracul baiat, de carnea lui frumos parfumata, de ochii care spun sa il iubesti si de gura ce vrea a fi sarutata. Tinutele sexi si cat mai scurte il vor incita. Adopta o atitudine cat mai dura astfel incat sa adore momentul in care te vei lasa prada mainilor si dorintelor lui.

Asadar, pana la urma cadoul nu trebuie sa fie cel mai scump, cel mai mare, atat timp cat este daruit din inima, face placere si este cat se poate de practic. In plus, face bine sanatatii si relatiei de cuplu.