Colosseo Orom, cea mai scumpa bucatarie din lume

Apropo.ro / 28.09.2011, 12:33
Colosseo Orom, cea mai scumpa bucatarie din lume
Colosseo Oro este o bucatarie facuta din aur de 24 de karate si costa peste 400.000 de euro.

Pentru cei care adora luxul, Colosseo Oro este bucataria perfecta. Pretioasa mobila este facuta din aur de 24 de karate si costa peste 400.000 de euro.

Bucataria, apartinand producatorului cu sediul in Londra, Marezzi Design, a fost prezentata la un targ de specialitate din Londra, in acest weekend. Realizata din aur de 24 de karate, Colosseo Oro este considerata cea mai scumpa din lume, avand valoarea unei vile dintr-o zona rezidentiala a Bucurestiului.

Toate suprafetele au fost date cu 12 straturi de lac, iar un robinet creat de arhitectul Zaha Hadid costa aproximativ 7.000 de euro. Finisajele sunt facute cu cristale Swarovsky, piele de crocodil si sticla venetiana.

„Cred ca bucataria ar trebui sa aiba propriul suflet si sa transforme camera intr-o experienta emotionala, o sarbatoare a familiei”, a declarat Paul Marazzi, fondatorul Marazzi Design, pentru presa britanica.

Acesta si-a deschis fabrica de mobila din Londra in anul 1996, fiind de 18 ani un nume important in domeniu, Anul trecut a primit premiul pentru Cel mai bun designer din Europa.