Columbia – Uruguay 2-0. Se știe primul sfert de finală de la Campionatul Mondial de fotbal

Apropo.ro / 29.06.2014, 01:00
Columbia - Uruguay 2-0. Se știe primul sfert de finală de la Campionatul Mondial de fotbal
Naționala de fotbal a Columbiei s-a calificat, în premieră, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după ce s-a impus, cu 2-0, în partida cu Uruguay de sâmbătă seara, din optimile de finală.
Cotată cu prima șansă, mai ales după suspendarea lui Luis Suarez, Columbia a pus în scenă o evoluție remarcabilă și a controlat cu autoritate prima repriză. Atacanții Martinez și Gutierrez i-au dat mari emoții lui Muslera, dar diferența a fost făcută de reușita fabuloasă a lui James Rodriguez, fotbalist care avea să devină eroul partidei.
 
Mijlocașul columbienilor a deschis scorul în minutul 28, punctând cu un șut splendid, de la circa 25 de metri, care a făcut inutil plonjonul disperat al lui Muslera.
 
Același James Rodriguez a făcut 2-0 în minutul 50, când a pus latul la un balon trimis în fața porții de Cuadrado.
 
În ultima jumătate de oră, Columbia a făcut pasul în spate, iar Uruguay a ieșit mai mult la atac. Totuși, Ospina a fost încercat aproape exclusiv cu șuturi de la distanță care nu i-au dat mari emoții.
 
Columbia – Uruguay s-a încheiat 2-0 și columbienii se pregătesc acum de marele meci cu Brazilia de vineri, din faza sferturilor de finală.
 
Toate rezultatele de la Campionatul Mondial de fotbal le găsiți AICI.
 
Programul complet al optimilor de finală îl găsiți AICI.