Combinația bună dintre căldura necesară creșterii plantelor și ventilația corespunzătoare duce la cele mai bune rezultate!

Apropo.ro / 28.01.2022, 14:20
Combinația bună dintre căldura necesară creșterii plantelor și ventilația corespunzătoare duce la cele mai bune rezultate!

Vi s-a întâmplat vreodată să descoperiți un produs, care să vă schimbe complet viața prin avantajele pe care le oferă? Nu contează tipul produsului, ci doar faptul că ați ajuns să îl folosiți la lucruri la care nu v-ați fi gândit și a ajuns să funcționeze foarte bine pentru mai multe task-uri. Mie mi s-a întâmplat fix acest lucru și vreau să vă spun povestea mea în legătură cu obiectul care mi-a schimbat viața. Cu siguranță vor fi și alte persoane inspirate de o poveste reală, care vrea să scoată în evidență un lucru destul de simplu, și anume: nu subestima niciodată utilitatea unui produs, pentru că s-ar putea chiar să te surprindă calitățile de care dă dovadă. Iată, așadar, cum am ajuns eu să apreciez foarte mult un produs folosit în domeniul legumiculturii și nu numai (aproape toate ramurile agriculturii folosesc acest produs cu succes)!

Pentru început, trebuie să menționez faptul că lucrez în domeniul legumiculturii, pentru că îmi place mult această nișă. Locuiesc în mediul rural și dispun de solarii spațioase, pe suprafața cărora cultiv foarte multe specii și soiuri de legume. Dar, ca orice afacere aflată la început de drum, pornirea a fost destul de plină de surprize și neprevăzut, dar și de lecții din care am învățat ce și cum să procedez pe viitor. Cu siguranță nu veți ghici ce produs mi-a schimbat mie viața, în special în ceea ce privește afacerea mea cu legumele, însă nu voi mai menține suspansul. Pot spune că afacerea mea a cunoscut un salt imens, în momentul în care am descoperit plasa de umbrire și proprietățile acesteia! Plasa de umbrire este o plasă realizată din material plastic rezistent și elastic, cu orificii de diferite dimensiuni special create pentru a permite aerului să treacă prin aceasta și să ajunga la plante, însă este ideală și pentru a umbri recoltele de legume în zilele cu adevărat caniculare de vară.

Practic, se poate folosi în orice sezon, și pe căldură, și pe ploaie, și pe grindină sau zăpadă. Acest lucru este obtinut printr-o combinatie buna dintre caldura necesara cresterii plantelor si ventilatia corespunzatoare – criterii pe care plasa de umbrire le îndeplinește cu brio. În momentul în care eu am descoperit acest produs, pot spune ca am făcut economii reale la alte materiale pentru sere și solarii, pentru că am atribuit plasei de umbrire foarte multe funcții. Partea și mai bună este că își face cu brio treaba, în orice circumstanță. Mai mult decât atât, prețul ei este unul extrem de accesibil, în special dacă alegi să o achiziționezi de la producător. Și rezistența cu care este înzestrată îți garantează faptul că o poți folosi ani de zile, fără să fii nevoit/ă să o schimbi mai des. Din propria experiență, vă spun că acest lucru se confirmă!

Însă eu am ajuns să o folosesc și în alte scopuri, nu doar la serele de legume. Pentru că este eficientă și rezistentă, am folosit-o cu succes și pentru a acoperi gardul de sârmă din jurul casei. Este o metodă temporară foarte eficientă de a crea intimitate în propria curte, fără sa cheltui o avere pentru a obține acest lucru. Tot pentru astfel de  utilizări, plasa de umbrire este extrem de folosită și în domeniul construcțiilor. 

De asemenea, am creat un spațiu de odihnă pentru animale cu ajutorul ei, pe care îl folosesc pe perioada verii și este extrem de eficientă și în acest caz. Animalele au un loc în care să stea la umbră pe timp de zi, dar și un loc răcoros în care se pot odihni noaptea, pentru că orificiile plasei permit aerului să treacă suficient pentru a crea un spațiu confortabil din punct de vedere termic.

Pentru mine, acest produs aparent banal a însemnat foarte mult. În primul rând, nu mă gândeam că o pot folosi și în alte scopuri decât cele legate de legumicultură, iar atunci când am descoperit toate utilitățile pe care le oferă m-am bucurat enorm, le-am luat ca pe un mare bonus în ceea ce mă privește pe mine. 

Aceste aspecte chiar m-au ajutat să fac și economii reale la bani, pentru că nu a mai trebuit să achiziționez alte produse pentru a face anumite treburi în gospodărie – am reușit cu brio să încadrez plasa de umbrire în foarte multe treburi casnice. Este un produs pe care eu îl recomand cu cea mai mare încredere, pentru că este un produs care mi-a întrecut toate așteptările și mă bucur că am putut să descopăr tot ceea ce poate să facă. Vă recomand plasa de umbrire și vouă, dacă aveți nevoie de soluții temporare sau pe termen lung.

Vouă ce produs v-a schimbat viata? Cu siguranță există și alte povești care merită făcute publice, pentru că în ziua de azi, cu toții căutăm să ne facem viața mai ușoară, chiar dacă asta înseamnă să apelăm la mici trucuri sau ‘’artificii’’ de acest fel. Improvizațiile sunt bune, atât timp cât nu pun în pericol sănătatea și integritatea noastră fizică. 

Mai mult ca sigur voi recomanda și alte produse care mi-au schimbat viața și cu siguranță vor mai fi și altele noi, ce abia așteaptă să fie descoperite de mine, pentru că viața este oricum o aventură plină de surprize, pe care merită să le accepți cu încredere și bucurie că ți-au fost oferite pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață, poate chiar munca pe care o practici la job sau la propria afacere, pe care dorești să o crești de la an la an, pentru foarte mult timp de acum înainte.

Foto: regalfermierulul.ro

Tags: