Combinatii colorate pentru Eurovision

Apropo.ro / 19.02.2002, 14:11
Combinatii colorate pentru Eurovision
Incepind de luni, 25 februarie, la Romania 1, cu un sfert de ora inaintea jurnalului de seara, puteti sa analizati cele 18 melodii care au intrat in cursa pentru Eurovision. Televiziunea publica va invita sa votati pe 3 martie pentru cei pe care vreti sa-i trimiteti la Talin,

Incepind de luni, 25 februarie, la Romania 1, cu un sfert de ora inaintea jurnalului de seara, puteti sa analizati cele 18 melodii care au intrat in cursa pentru Eurovision. Televiziunea publica va invita sa votati pe 3 martie pentru cei pe care vreti sa-i trimiteti la Talin, in Estonia, pe 25 mai.

In timpul filmarilor pentru fiecare melodie, oamenii din TVR au avut grija ca artistii sa nu se intilneasca. „Lasam birfele si frecusurile la sfirsit”. Cit despre concurenti, absolut toti s-au laudat ca vor fi cistigatori pentru ca… s-au pregatit. Nicola a venit pe scena cu sotul in postura de chitarist dar i-a fost alaturi si un tobosar, baietii Vank imbracati in toate culorile pamintului au cintat alaturi de un foarte serios tenor, iar Luminita Anghel si-a adus un percutionist de pe meleaguri straine.

Pina la decizia finala – care apartine jumatate publicului, jumatate juriului (componenta acestuia se va afla chiar in ziua competitiei, in direct) -, sa-i cunoastem pe cei mai tineri participanti la concurs (care pot ajunge la Eurovision numai daca fac 16 ani in cursul acestui an). Virsta cu pricina o vor implini in 2002 doua dintre aspirantele la competitia din Estonia: Alina Sorescu si Selena de la Candy (trupa care se prezinta in concurs alaturi de Gaz pe Foc).

SURSA : PROTV MAGAZIN

Tags: