Combinaţii în “Las Fierbinţi”!

De: Nicoleta Nicolae / 28.02.2013, 16:00
Combinaţii în “Las Fierbinţi”!
Cel de-al treilea sezon al serialului “Las Fierbinţi” revine la PRO TV din această seară, de la ora 20.30! Aşa cum ne–au obişnuit, protagoniştii aduc zâmbetul pe buze telespectatorilor. De această dată, cuplul Bobiţă – Giani (Mihai Bobonete – Costi Diţă) sunt puşi din nou pe “combinaţii”!

„Singura schimbare cred că este faptul că prietenia lui cu Giani devine mai certă şi mai sigură”, mărturiseşte Mihai Bobonete, „iar asta nu face decât să-i pună pe amândoi în situaţii şi mai penibile decât până acum. Pe criteriul unde-s doi puterea creşte, veţi vedea prostia la dublu, în sensul amuzant al lucrurilor. Băieţii ăstia ştiu cum să aduca voia bună în casele telespectatorilor pentru că merg la sigur şi pe o reţetă proprie şi secretă”. Una dintre aceste situaţii penibile are loc chiar în primul episod din „Las Fierbinţi”, când Bobiţă găseşte în faţa cârciumii un cărucior cu un bebeluş şi un bilet de adio. Speriat că ar putea fi al său, duce bebeluşul îl curtea lui Giani şi fuge.

„Tot ce pot să zic e ca, printre altele, în viaţa lui Giani o să se petreacă tot felul de întâmplări cu: strigoi, urşi carpatini, reclame TV, roluri în filme româneşti… un copil… Din astea, cum are tot românul”, adaugă Costi Diţă despre personajul său. Misterul bebeluşului din cărucior va fi elucidat în primul episod „Las Fierbinţi”, evident cu mult umor.