Comedia „Juno”, un film de Oscar in Romania

De: Dragos Tanase / 06.02.2008, 15:40
Filmul "Juno" este o comedie despre o adolescenta, care este pe cale sa descopere efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani.

“Juno”, cu Ellen Page in rolul principal, este o comedie despre o adolescenta plina de viata, pe cale sa descopere efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani.

Dupa ce a ramas insarcinata, cu “ajutorul” lui Bleeker (Michael Cera), cel pe care-l considera cel mai simpatic coleg de clasa, “Juno” reuseste sa gaseasca familia “perfecta” pentru viitorul sau copil cu ajutorul prietenei sale celei mai bune, Leah.

Aclamat de public, dar si de critici, “Juno” s-a bucurat de incasari spectaculoase de aproape 90 de milioane de dolari si a fost nominalizat la patru Premii Oscar pentru:

– ,, Cel mai bun film”

– ,,Cea mai buna actrita intr-un rol principal”

– ,,Cel mai bun regizor”

– ,,Cel mai bun scenariu”.

“Juno” va avea premiera in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, City Cinema Timisoara si City Cinema Iasi, pe 8 februarie.

Filmul, distribuit in Romania de Mediapro Distribution, va putea fi urmarit si in avanpremiera extraordinara joi, 7 februarie, cu incepere de la ora 21.30, la Hollywood Multiplex si Movieplex.