Comedia „Mai tăntălău, mai gogoman”, pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top – VIDEO

De: Carmen Ulian / 18.11.2014, 16:31
Comedia
Filmul "Mai tăntălău, mai gogoman/ Dumb and Dumber To", cu Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden şi Kathlene Huslin, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 38 de milioane de dolari de vineri până duminică.
Comedia „Mai tăntălău, mai gogoman/ Dumb and Dumber To”, regizată de Bobby Farrelly şi Peter Farrelly, avându-i în distribuţie pe Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden şi Kathlene Huslin, s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, obţinând încasări de 38 de milioane de dolari, în primul weekend de difuzare. Filmul îi are ca protagonişti pe Lloyd şi Harry, care, la 20 de ani după prima lor aventură, pornesc într-o nouă călătorie pentru a o găsi pe fiica lui Harry, despre care acesta tocmai a aflat că există şi care a fost dată spre adopţie imediat după naştere, potrivit boxofficemojo.com.
 

Pelicula „Cei 6 super eroi/ Big Hero 6”, produsă de Marvel Studios şi Walt Disney, regizată de Don Hall şi Chris Williams, a ocupat locul al doilea, cu încasări de 36 de milioane de dolari în al doilea weekend de difuzare. Filmul de animaţie prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, şi un robot uriaş gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizaţi, luptă pentru apărarea oraşului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.
 
 
Locul al treilea în topul încasărilor de vineri până duminică din cinematografele nord-americane a revenit peliculei „Interstellar: Călătorind prin Univers”, regizată de Chris Nolan, care a obţinut 29,19 milioane de dolari în al doilea weekend de difuzare. Cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale, filmul „Interstellar: Călătorind prin Univers” îi poartă pe spectatori într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu, care depăşeşte limitele imaginabilului şi le oferă o experienţă unică, interstelară.
 
 
 
 
Aici poţi vedea toate filmele care  urmează in top!