Comisia de Disciplina a amînat judecarea patronului FC Farul

Apropo.ro / 13.08.2004, 12:48
Comisia de Disciplina a amînat judecarea patronului FC Farul
Comisia de Disciplina a Federației Române de Fotbal a decis amînarea cazurilor patronului echipei Farul Constanța, Gheorghe Bosînceanu, și a tehnicianului Sorin Cîrțu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, vicepreședintele comisiei, Alexandru Boc. "Cele doua cazuri

Comisia de Disciplina a Federației Române de Fotbal a decis amînarea cazurilor patronului echipei Farul Constanța, Gheorghe Bosînceanu, și a tehnicianului Sorin Cîrțu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, vicepreședintele comisiei, Alexandru Boc.

„Cele doua cazuri au fost amînate pentru o saptamîna sau, cel mai probabil, doua. În cazul lui Sorin Cîrțu nu știu cît este de vinovat antrenorul. Cred ca mai vinovat este clubul pentru ca Sorin Cîrțu se afla în stare de suspendare și totuși a intrat în vestiarul arbitrilor”, a declarat Alexandru Boc.

Vicepreședintele Comisiei de Disciplina a FRF a mai spus ca antrenorul echipei Oțelul Galați ar putea fi disculpat în acest caz, urmînd a fi luata în discuție o eventuala sancțiune împotriva clubului.

Atît Gheorghe Bosînceanu, cît și Sorin Cîrțu nu au fost prezenți la ședința Comisiei de Disciplina. Patronul echipei Farul Constanța și-a motivat absența prin faptul ca este plecat din țara, iar Sorin Cîrțu este Constanța, unde Oțelul va evolua în turul doi preliminar al Cupei UEFA, cu Partizan Belgrad.

Gheorghe Bosînceanu și Sorin Cîrțu au fost citați la Comisia de disciplina a FRF în urma declarațiilor facute la adresa prestației brigazilor de arbitri.

Comisia de Disciplina a FRF a decis, joi, urmaroarele:

Jucatorul Costin Curelea (Sportul Studențesc) a fost suspenadat doua etape și amendat cu 56 de euro.

Fundașul Irinel Voicu (Poli AEK) a fost suspendar o etapa și amendat cu 85 de euro.

Jucatorii Daniel Munteanu (Oțelul Galați), Marius Radu (FC Argeș) și Marius Constantin (Rapid) au fost suspendați o etapa și amendați cu 56 de euro.

Fotbaliștii Ciprian Danciu (Oțelul Galați), Florin Pelecaci (Gloria Bistrița) și Vasile Jula (CFR Cluj) și George Șoltuz (Poli AEK) au fost suspendați o etapa și amendați cu 30 de euro.

Toți acești fotbaliști au fost eliminați în ultimele doua etape ale Diviziei A.

Mediafax