Comisia de Disciplina si-a declarat necompetenta

Apropo.ro / 27.03.2008, 12:08
Comisia de Disciplina si-a declarat necompetenta
Judecarea cazului s-a amanat deoarece Comisia de Disciplina s-a declarat necompetenta sa judece o plangere a rapidistilor

Judecarea cazului Rapid-Steaua s-a amanat deoarece Comisia de Disciplina s-a declarat necompetenta sa judece o plangere a rapidistilor, care sustin ca decizia este neregulamentara.

"Judecata s-a amanat la cererea Rapidului. S-au ridicat doua exceptii. Rapid a formulat o plangere impotriva deciziei arbitrului, sustinand ca este neregulamentara. Comisia de Disciplina s-a declarat necompetenta sa judece plangerea Rapidului. Pentru a stabili competenta comisiilor jurisdictionale (n.r. – Comisiile de Disciplina si Apel si Curtea pentru Arbitraj in Fotbal) ale FRF de judecare a deciziilor arbitrului, urmeaza ca Rapid sa formuleze apel la Comisia de Apel, care ar trebui sa se judece in cursul zilei de joi. Procedura este necesara pentru a se lamuri daca aceste comisii jurisdictionale sunt competente sa judece deciziile arbitrului", au declarat pentru MEDIAFAX, surse din federatie.

Partida a fost intrerupta in minutul 74, la scorul de 1-0 pentru gazde, din cauza unor spectatori care au inceput sa arunce cu diverse obiecte in teren, unul dintre aceste obiecte lovindu-l in cap pe centralul partidei, Alexandru Deaconu, care a decis sa puna capat meciului.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!