Comision de 3 milioane de euro pentru Chivu

Apropo.ro / 04.12.2007, 17:48
Comision de 3 milioane de euro pentru Chivu
Ramon Calderon spune ca reprezentantul lui Cristi Chivu a cerut un comision de trei milioane de euro

Presedintele gruparii Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat pentru postul de radio Cadena Ser ca reprezentantul capitanului nationalei Romaniei, Cristian Chivu, a cerut un comision de trei milioane de euro pentru ca jucatorul, atunci la AS Roma, sa ajunga la clubul spaniol.

"Am intrebat daca Pepe este unul dintre cei mai buni fundasi centrali din lume si toti cei cu care am vorbit au raspuns afirmativ. Chivu, care reprezenta alta alternativa, ar fi fost mult mai scump. Cand Real Madrid are rezultatele economice pe care le are, sa platesti in plus trei sau patru milioane, nu e foarte bine. Reprezentantul lui Chivu ne-a cerut trei milioane de euro comision", a spus Calderon, fara a preciza numele agentului care a solicitat aceasta suma.

Chivu este impresariat de firma fratilor Ioan si Victor Becali.

Cristian Chivu a fost transferat in luna iunie de la AS Roma la campioana Italiei, Internazionale Milano. Contractul internationalului roman este valabil pana in iulie 2012, gruparea milaneza precizand ca jucatorul a fost achizitionat pentru suma de 13 milioane de euro plus cedarea in coproprietate a jucatorului Marco Andreolli (3 milioane de euro). In vara, presa internationala a scris ca AS Roma si Real Madrid ajunsesera la un acord pentru transferul lui Chivu, dar jucatorul nu a dorit sa evolueze la echipa din capitala Spaniei. Capitanul nationalei Romaniei a mai fost dorit si de FC Barcelona.

Â