Comorile de la gatul vedetelor

Apropo.ro / 28.03.2005, 10:25
Comorile de la gatul vedetelor
Am intrat în rand cu lumea. Vedetele din showbiz-ul romanesc cheltuiesc pe accesorii și bijuterii aproape la fel de mult ca starurile de afara (doar n-ai uitat de inelul de logodna de peste 40.000 de euro primit de Maria Marinescu de la Cristi Chivu). De acord, mai este ceva timp

Am intrat în rand cu lumea. Vedetele din showbiz-ul romanesc cheltuiesc pe accesorii și bijuterii aproape la fel de mult ca starurile de afara (doar n-ai uitat de inelul de logodna de peste 40.000 de euro primit de Maria Marinescu de la Cristi Chivu). De acord, mai este ceva timp pana se va discuta despre un inel de logodna de cateva milioane de dolari, ca acela al lui Jennifer Lopez.

Îți iau ochii la toate petrecerile mondene, dar cand vine vorba sa vorbeasca despre comorile cu care se împodobesc, vipurile se cam codesc. De frica hoților, cum au spus unele, dar și de teama ca publicul le-ar putea taxa drept persoane superficiale. Nu se putea sa scriem despre bijuterii fara sa vorbim cu Andreea Esca. Nu de alta, dar de ceva vreme lumea se uita la televizor nu doar ca sa urmareasca Știrile Pro TV, ci și ca sa vada ce colier și-a mai pus Esca. Andreea spune despre bijuteriile ei ca „majoritatea nu sunt de mare valoare, dar nu asta ma intereseaza la ele, ci sa fie șicoase, moderne, sa aiba ceva de spus, sa placa, sa intrige, sa aiba viața, sa ma faca sa ma simt bine… Azi.”

Pasiunea asta pentru bijuterii o are dintotdeauna, moștenita probabil de la mama ei, careia îi placeau bijuteriile „fantesie”. „Îmi doream sa împlinesc 18 ani, pentru ca mama îmi promisese primul inel de aur. Atunci am primit doua inele , unul cu un safir mic și un șerpișor cu ochi de rubin. Am fost foarte fericita. Îmi placeau bijuteriile mici, aproape invizibile, spre deosebire de azi, cand îmi plac cele mari. Cred ca este și influența modei… Am multe bijuterii și le iubesc pe toate.”

Catalin Botezatu, la capitolul bijuterii sta mai bine decat multe vedete de sex feminin din showbiz-ul romanesc. Le poarta o vreme, apoi cand se plictisește, nici o problema, își cumpara altele. Sau primește altele. Catalin a recunoscut ca jumatate din bijuteriile lui sunt primite, de la femei… extrem de generoase, pentru ca Botezatu nu poarta decat bijuterii de marca. Deoarece creatorul de moda nu poarta decat bijuterii de firma, ceasuri Rolex ediție limitata. Cel puțin așa spune el…

Afla care vedete au mai acceptat sa vorbeasca despre bijuteriile lor numai din

Tags: