Compania care își plătește angajații pentru a se tatua (Video)

De: Gabriela Voicu / 02.05.2013, 13:45
Compania care își plătește angajații pentru a se tatua (Video)
O companie din New York le oferă măriri de salarii anagajaților cu condiția ca ei să își facă anumite tatuaje. Află ce trebuie să reprezinte acestea!

O agenție de imobiliare din New York le oferă angajaților măriri de salarii cu condiția ca aceștia să își facă tatuaje permanente.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Desigur, nu este vorba despre orice fel de tatuaj, ci despre unul care să reprezinte logo-ul companiei.

Rapid Realty le oferă angajaților măriri salariale de câte 15%, iar până acum 40 de angajați au acceptat acest compromis și și-au tatuat logo-ul companiei, cu tuș negru și verde. 

Deși mulți spun că acești angajați nu ar fi acceptat să se tatueze dacă nu ar fi fost plătiți, angajatorii spun altceva.

„Cred că este o oportunitatea pentru a demonstra loialitatea față de o companie care asigură în fiecare zi un mediu de lucru plăcut angajaților”, a declarat Robert Trezza pentru CBS New York.

Ideea șefilor de la Rapid Realty a venit după ce un angajat loial și-a sunat superiorul și i-a spus că are de gând să își facă un tatuaj în onoarea companiei.

Un tatuaj cu logo-ul acesteia costă 300 de dolari și nu există restricții cu privire la zona corpului pe care poate fi desenat.

Managerul companiei a ezitat până acum să își facă tatuaj, dar a declarat că nu exclude posibilitatea de a se răzgândi.