Competiția lui Dan Negru

Apropo.ro / 02.07.2002, 11:50
Competiția lui Dan Negru
Mereu agitat și în mișcare. Mereu "repetînd" ce spun ziarele, deci "fara suparare...". Așa ca tot "fara suparare" l-am luat și noi la întrebari despre toate... Și, mai ales, de ce a fost ales sa prezinte Competiția. - De ce nu ai intrat și tu în


Mereu agitat și în mișcare. Mereu „repetînd” ce spun ziarele, deci „fara suparare…”. Așa ca tot „fara suparare” l-am luat și noi la întrebari despre toate… Și, mai ales, de ce a fost ales sa prezinte Competiția.

– De ce nu ai intrat și tu în vacanța?

M-ai prins! Tacaniților ca mine americanii le spun workaholici, nebuni care toata ziua sînt fixați pe munca lor. Mie mi-e bine așa și îi cer lui Dumnezeu sa-mi dea cît mai mult de lucru. Sa nu te plîngi niciodata cînd ai de lucru! Sînt convins ca orice aș fi facut, de-aș fi fost contabil, șofer de tir sau astronaut, eram la fel de țacanit, de fixat pe munca mea.

– Banii sînt principalul motiv? Cîte vile ai?

Ooof, viața mea! Ha, ha, ha!!! De fapt, nu-ți ascund ca nu neglijez banii. Ar însemna sa-mi bagatelizez munca. Da, ma intereseaza fiecare ban pe care îl cîștig pentru ca e o picatura din sudoarea mea, din nervii mei, din viața mea. Asta cu vilele… Sa-ți spun ceva! Un moderator TV din America, Anglia sau Italia, care prezinta un show în prime time cu audiența „Academiei”, uita cîte mașini are în garaj. Dar și un medic american își permite o vacanța la Veneția, dupa cum un profesor italian își permite o amanta franțuzoaica înnebunita dupa parfumuri.

– E adevarat ce se scrie în ziare ca ești un mare zgîrcit (un minut fara „da” și fara „nu”)?

Sînt cumpatat. Ha, ha, ha! Pe bune, pun preț pe banii cîștigați, îți spuneam adineauri, ca fiece leu îl cîștig muncind. Ma mira oamenii care arunca cu nonșalanța banii în stînga și în dreapta. Și sînt mulți în preajma noastra. E la fel de adevarat ca banii aceia nu sînt cîștigați cinstit. Daca a fi zgîrcit înseamna a-ți respecta munca, nervii pe care îi irosești, viața în definitiv, atunci, DA, sînt un avar.

BEEP! A trecut minutul!

– De ce crezi ca te-au ales pe tine sa prezinți „Competiția”? Unul dintre atuuri a fost și faptul ca ești afon? Care e rolul tau? Moderezi sau bagi zîzanie?

Înainte de vreme prezentam un show muzical. Am avut șansa sa prezint mii de spectacole muzicale în toata țara. Am mai spus-o, lipsește la noi un „Procesul etapei” în muzica romaneasca. „Competiția” e, totuși, un program estival. Invitații nu se vor încaiera, dar sînt lucruri care trebuie spuse. Cred ca va fi un show „de-a rîsu’-plînsu’ „. Cît despre partea cu afonul, poate fi un atu pentru mine. Îmi place sau nu-mi place o melodie, n-o judec prin urechile unui specialist. Daca muzica Beatles era judecata de specialiști… Și, în fond, nici nu sînt afon, ia auzi: Pai, ma duseeeeei, pai, ma duseeeeei sa trec la Oooolt, maaaai….

– M-ai convins! Bine ca nu se aude pe hîrtie. Cît crezi ca o sa te mai suporte Codruța cu un asemenea program estival?

Habar n-am, zau. Deocamdata ma înțelege. Ce-o fi mi-e greu sa spun. Aici nu sînt limbut, pentru ca nu-mi place sa vorbesc de viața mea.

– Faptul ca unul din cei doi parteneri e ocupat sudeaza cuplul sau creeaza disensiuni?

Echilibrul e raspunsul la toate. Atunci cînd ești tu cu nervii întinși la maximum, celalalt trebuie sa ramîna lucid. Daca simți ca nu-i așa, tai-o. N-ai ce sa mai cauți în relația aia. Ce tare sînt, dau sfaturi amoroase. A, înca ceva: cine nu te iubește nu te merita. Spunîndu-ți asta, îți rezolvi și problemele din capul tau atunci cînd ramîi singur. Hai ca sînt tare!

„Antena 1 a atașat imaginii mele cîteva motoare turbo. Pentru asta îi ramîn dator și ma pun în slujba ei și din toamna (n.n. cînd „Academia vedetelor” nu va mai fi). Sînt convins ca fara Valeriu Lazarov ca propulsor nu aș fi fost cel de acum”

Prima ediție a Competiției: Duminica, 7 iulie, echipa „consacraților” va fi formata din Elena Cîrstea, Silvia Dumitrescu, Catalin Crișan și Mihai Constantinescu. „Tinerele speranțe” sînt reprezentate în concurs de Andra, Pepe și Doru de la Parlament.

Sursa: ProTv Magazin

Tags: