Compilatia IN SESSION ramine lider pe piata de trance-house

Apropo.ro / 23.06.2005, 11:04
Compilatia IN SESSION ramine lider pe piata de trance-house
Miercuri 22 iunie 2005 a fost lansat oficial in Romania volumul 2 al supercompilatiei IN SESSION, un excelent megamix realizat de DJ Dread (USA). Co-producatorii Intercont Music si Box Office continua intr-un mod special seria IN SESSION care s-a dovedit un succes fulminant

Miercuri 22 iunie 2005 a fost lansat oficial in Romania volumul 2 al supercompilatiei IN SESSION, un excelent megamix realizat de DJ Dread (USA).

Co-producatorii Intercont Music si Box Office continua intr-un mod special seria IN SESSION care s-a dovedit un succes fulminant inca din prima luna de lansare (vol.1 „Sensation” – iulie 2004).

Pentru prima data in Romania, o compilatie exclusiv internationala promoveaza un artist roman – The Sleeper – „cot la cot” cu vedetele internationale ale genului, gratie programului Trust The DJ care descopera si furnizeaza talente pentru IN SESSION.

The Sleeper (aka Andries Georgel Mihai) si piesa sa „Emotions” au facut furori in rindul juriului de la New York, care a declarat-o recent una dintre piesele de rezistenta ale acestei editii, alaturi de hituri ale genului precum Saeed & Palash – Champion, Chab & JD Davis – Closer To Me, Misja Helsloot – First Second, Marc OÂ’Tool – Rhythm Dealer.

Despre creatia romaneasca, DJ Dread a declarat: „Mi-a placut mult aceasta piesa trancey care s-a evidentiat de la prima auditie. Cred ca The Sleeper este cu adevarat talentat si „Emotions” are sanse mari sa fie inclusa in mixurile DJ-lor din Europa si chiar din Statele Unite”.

Volumul 2 al compilatiei, subintitulat „Obsession” onoreaza din plin conceptul IN SESSION – o selectie de piese trance-house-techno cu adevarat valoroase reunite intr-un megamix realizat live si care ofera ascultatorului o stare aparte.

Nota dominanta a acestei noi editii IN SESSION este evadarea din cotidian – o invitatie muzicala catre deconectare si relaxare. IN SESSION 2 este perfecta pentru auditii la volan, in club si mai ales in intimitate. Cei care vor asculta aceasta compilatie (fani sau nu ai genului) vor astepta cu nerabdare aparitia volumului urmator, pentru ca IN SESSION este alternativa muzicala perfecta.

Compilatia apare pe caseta si CD si este disponibila, incepind cu data de 22 iunie 2005, in magazinele de specialitate din toata tara. Numar piese: 11; durata megamixului: 71 minute. Programul Trust The DJ a fost lansat simultan cu seria IN SESSION, in 2004. Obiectivul sau este descoperirea si promovarea talentelor autohtone alaturi de vedete internationale din muzica trance-house-techno.

Doritorii pot expedia un demo pe adresa Box Office (detalii la www.box-office.ro si pe coperta compilatiei), urmind sa participe la o selectie riguroasa realizata de un juriu international.

La prima etapa Trust The DJ au participat 47 de demo-uri dintre care 7 au fost selectate in finala, dintre acestea cistigind detasat The Sleeper. Acesta beneficiaza deja de un contract avantajos semnat cu Intercont Music.

Intercont Music

Tags: