Compilație de accidente în care protagoniștii au scăpat ca prin minune! (VIDEO)

De: Marian Andrei / 15.11.2012, 12:00
Compilație de accidente în care protagoniștii au scăpat ca prin minune! (VIDEO)
Unii oameni sunt atât de norocoși încât pot scăpa cu viață din cele mai teribile accidente care se pot întâmpla vreodată. Vă prezentăm în continuare o colecție de astfel de accidente și modul miraculos în care protagoniștii au scăpat cu viață.

Fată aproape decapitată

Video-ul este înfricoșător. Fata, care era ieșită pe geam, s-a retras în ultima fracțiune de secundă, evitând o soartă tragică.

Compilație cu accidente feroviare evitate în ultimul moment

Cauzele care produc anual foarte multe victime sunt nerespectarea regulilor de circulație la trecerile de cale ferată, bravura sau neatenția. Clipul de mai sus arată că, de multe ori, doar câțiva centimetri fac diferența între noroc și o moarte groaznică.

Compilație de accidente rutiere

Nu este lipsită de riscuri nici circulația rutieră sau postura de spectator la cursele auto. Așa cum „Dragostea se face-n minim doi”, la fel se întâmplă și în accidentele auto – este nevoie de două mașini sau de o mașină și un pieton. Compilația de mai sus arată cum numai norocul „porcesc” face ca persoanele filmate să scape tefere accidente.

Compilație de accidente cu a

Unii cred că utilizarea unei arme de foc este floare la ureche, iar accidente nu se pot întâmpla. Credința lor este greșită, iar acest lucru se poate vedea din compilația de mai sus, din care se vede că până și o priză necorespunzătoare a armei îți poate da mari bătăi (și dureri) de cap.

Compilație de accidente diverse

Sperând că v-am atras atenția cu aceste compilații de accidente, încheiem spunându-vă că nu trebuie să vă bazați pe absolut nimic iar atenția dumneavoastră trebuie să fie maximă, pentru că printre cauzele accidentelor se pot afla și chestii la care nu v-ați fi gândit niciodată, cum ar fi toanele naturii, defectiuni tehnice sau proasta proiectare a unui lucru.