Complexul Dragonul Roșu asaltat de Garda Financiară

Apropo.ro / 04.09.2012, 09:30
Complexul Dragonul Roșu asaltat de Garda Financiară
Într-o acțiune de combatere a evaziunii fiscale, zeci de comisari ai Gărzii Financiare au descins, în această dimineață, în complexul comercial Dragonul Roșu.

80 de comisari financiari au participat la această acțiune, fiind susținuți și de angajați ai serviciilor de intervenție.

 

Săptămâna trecută, două persoane au fost puse sub acuzare în urma unor percheziții efectuate în 29 august, în complexul comercial Dragonul Roșu.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, a fost constituită, la data de 23 august 2012, o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacere de produse și marcă. Totodată, în cauză a fost începută urmărirea penală față de două persoane ce desfășoară activități comerciale”, precizează sursa citată.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate mai multe obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum șosete, tricouri, treninguri, genți, pantofi sport (peste 2.000 de bucăți) ce purtau denumirea unor firme celebre, contrafăcute.

Citiți mai multe despre această acțiune pe Mediafax.ro.