Complexul Sportiv Național Snagov a fost modernizat

De: Carmen Ulian / 07.11.2014, 12:00
Complexul Sportiv Național Snagov a fost modernizat
Aproximativ 6 milioane de lei a costat modernizarea Complexului Sportiv Național de la Snagov, banii fiind investiți de Ministerul Tineretului și Sportului.

Complexul Sportiv Național Snagov este spațiul unde se antrenează loturile naționale. Modernizarea le oferă acum sportivilor condiții optime de antrenare.

Complexul Sportiv Snagov

La sfârșitul lunii decembrie vor sosi și șase bărci pentru fetele de la canotaj. Am alocat sume importante și la celelalte baze sportive. La celălalt centru sportiv, cel de la Lia Manoliu, am început reabilitarea la sala de gimnastică, la sala de atletism și la bazinul de înot. Pe mine mă interesează foarte mult federațiile care intră în cărți pentru Jocurile Olimpice, pentru a-i ajuta ca sportivii să-și facă baremurile pentru JO. Pe termen scurt mă interesează ca România să se prezinte onorabil la Jocurile Olimpice de la Rio. Pe data de 14 noiemrbie ne vom întâlni cu federații pentru că vreau să văd și obiectivele lor. Degeaba ceri medalii, dacă nu știi ce obiective au„, a declarat pentru Mediafax ministrul Gabriela Szabo.

Spațiile de cazare din interiorul complexului au fost modernizate, la fel și sălile de mese, bucătăria, sălile de forță, halele din apropierea lacului unde sunt depozitate ambarcațiunile.