Comportamente scandaloase ale spectatorilor, la filmul „Fifty Shades of Grey”

Apropo.ro / 19.02.2015, 17:00
Comportamente scandaloase ale spectatorilor, la filmul
Mai multe proiecţii ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", care au avut loc recent în Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, au fost marcate de o serie de comportamente scandaloase ale spectatorilor.

La Glasgow, în Scoţia, trei femei au fost arestate după ce au agresat un bărbat în timpul unei proiecţii a acestui film, pe 14 februarie. Potrivit presei britanice, bărbatul le-a cerut celor trei femei să păstreze liniştea în timpul filmului. Ca răspuns, cele trei femei l-au agresat fizic.

Au existat câteva articole în presă care spun că bărbatul – al cărui nume nu a fost dat publicităţii – a fost lovit şi cu o sticlă, însă reprezentanţii cinematografului au negat această informaţie, potrivit revistei Vanity Fair.

Cele trei femei au fost escortate în afara cinematografului de poliţiştii scoţieni şi au fost puse sub acuzare pentru tulburarea ordinii public.

„Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, considerat „cel mai provocator film al ultimului deceniu” de presa americană, a fost interzis în China şi în alte ţări, chiar dacă scenele de sex care se regăsesc în cartea omonimă, scrisă de autoarea E.L. James, sunt „mai blânde” în adaptarea cinematografică.

Vezi şi alte exemple de comportament bizar, pe Mediafax.ro