Compunerea unui elev despre vacanța de vară este viral pe internet

Apropo.ro / 20.09.2012, 10:30
Compunerea unui elev despre vacanța de vară este viral pe internet
"Cum mi-am petrecut vacanța de vară" este titlul unei compuneri scrise de un elev care a reușit să atragă atenția a sute de utilizatori ai internetului.

Cine nu-și aduce aminte de compunerea despre vacanța de vară, despre care trebuia să scrii câteva rânduri, în clasele I-IV?!

Compunerea „Cum mi-am petrecut vacanța de vară„, a unui elev anonim, este plină de originalitate. Textul aparține unui școlar dintr-o generație mai veche, de pe vremea când se dădeau note și nu calificative.

Cum mi-am petrecut eu vacanța de vară nu este treaba nimănui. Este treaba mea personală, deoarece vara este timpul meu personal, eu nu sunt obligat să raportez nimănui despre el„, își începe elevul compunerea.

compunere

Transformările din sistemul de învățământ, făcute an de an, se reflectă și în realizările și munca elevilor. Au dispărut notele și au apărut calificativele, au dispărut uniformele școlare și au apărut fustițele scurte și pantofii cu toc. Școala românească tinde spre o schimbare deloc utilă generațiilor de azi și de mâine.