Conceptul A.S.I.A. a implinit 3 ani

Apropo.ro / 29.04.2002, 16:42
Conceptul A.S.I.A.  a implinit 3 ani
Sambata, 20 aprilie, la Carrefour parca a fost mai multa aglomeratie ca de obicei. Coada cea mai mare s-a format, ei bine, la fetele de la A.S.I.A., care nu se aflau la cumparaturi, ci la munca. Anca, Sorana, Irina si Alexandra au implinit trei anisori de cand sunt impreuna si au tinut sa


Sambata, 20 aprilie, la Carrefour parca a fost mai multa aglomeratie ca de obicei. Coada cea mai mare s-a format, ei bine, la fetele de la A.S.I.A., care nu se aflau la cumparaturi, ci la munca. Anca, Sorana, Irina si Alexandra au implinit trei anisori de cand sunt impreuna si au tinut sa celebreze acest lucru alaturi de ziaristi si de fanii lor.

Fetele au fost supuse unei rafale de intrebari din partea publicului (intr-un top aproximativ, intrebarea „Aveti de gand sa va schimbati numele?”, ar fi fost pe primul loc, iar „Ce mai face Anemona?”, ar fi ocupat locul doi).

Cu aceasta ocazie, A.S.I.A. a lansat oficial pe piata pachetul de lux „A.S.I.A. FM”, care contine un CD cu cele mai cantate piese, un tricou, un afis, o carte postala cu autografe si, ca bonus, o caseta video „A.S.I.A. FM”, cu declaratii in premiera ale celor patru fete. Prin muzica, imagine, prezenta scenica, look, concerte, A.S.I.A. a devenit, cu siguranta, un concept. Tocmai de aceea, ne dorim si noi ca „fenomenul” A.S.I.A sa dureze cat mai mult.

Sursa:

Tags: