Concert acustic „Viţa de Vie”, pe 5 martie, la Hard Rock Cafe

Apropo.ro / 19.02.2015, 18:00
Concert acustic
BestMusic Live Concerts şi METALHEAD vă invită joi, 5 martie, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe din Bucureşti la un concert acustic cu una dintre cele mai iubite trupe româneşti, "Viţa de Vie".

Bucureştenii sosesc pe scenă din Hard Rock Cafe pentru a prezenta cel mai recent album, „Acustic” dar şi pentru a vă oferi un jam session inedit pe scenă (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucureşti.

Fanii „Viţa de Vie” vor fi surprinşi să îşi regăsească favoriţii într-o ipostază artistică unică. Obişnuiţi cu concertele lor dinamice şi pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Viţa de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Viţa de Vie, strânse în decursul celor 16 ani de existenţă, reorchestrate într-o manieră neobişnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine şi-ar fi imaginat vreodată că Basul şi cu toba mare poate “să stea în picioare” şi să sune atât de bine în varianta Swing?

BILETE

Biletele pentru concertul acustic VIŢA DE VIE din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet (Magazinele Muzică, Uman (piaţa Romana lângă Mac), Senia şi Perfect Tour) dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 35 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

– Aplicaţia de IOS şi Android IaBilet valabilă în AppStore respectiv GooglePlay.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masa scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se alocă în funcţie de cumpărarea biletelor aşa că dacă îţi cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM