Concert aniversar „Luna pătrată – 6 ani by Alina Manole”, în Hard Rock Cafe

Apropo.ro / 02.03.2015, 17:00
Concert aniversar
Au trecut 6 ani de la lansarea unui album care a pus amprenta unui gen muzical aparte şi a „oficializat” prezenţa artistică a unei cantautoare speciale. Albumul se numeşte Luna Pătrată, artistă - Alina Manole.

Din anul 2009, când a avut loc debutul oficial, marcat cu atributul de „lansare perfectă”, şi până în 2015, muzica Alinei s-a îmbogăţit cu încă trei materiale discografice: „Cu drag” , „Dragoste în 3” şi ‘Fericirea de Luni”, al căror ecou a fost surprinzător poate pentru muzică necomercială din România.

Albumele Alinei îşi au locul pe care îl merită, în spaţiul atât de special, al oamenilor inteligenţi şi cultivaţi, şi au fost primite exemplar nu doar de public, ci şi de critica muzicală şi de mass-media.

Concertele Alinei Manole reprezintă, însă, o experienţă intimă, personală. Nu există un pattern pentru concerte, există doar dezvăluiri care se întâmplă de fiecare dată Altfel. Nu vorbim despre muzica pudibonzilor, ci de muzica iubiţilor, amanţilor, ascunşilor, visătorilor.

Experienţa unui concert are darul de a umple spaţiul intim al ascultătorului cu parte din experienţa unui performance de teatru: e concert-poveste iar publicul, îndrăgostit de femeia-artist care recunoaşte şi mărturiseşte iubiri-tabu revine, din nou şi din nou, în spaţii întotdeauna neîncăpătoare.

În fiecare an, Luna Pătrată îşi are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebrează Dragostea la care visăm cu toţii, în 2, cuplul perfect, până la capătul zilelor. în stilul care deja a consacrat-o… artista spune că şi amanţii au Luna lor Pătrată…

Bestmusic prezintă aniversarea Lunii Pătrate de anul acesta. Locul ales pentru acest eveniment este clubul Hard Rock Cafe din Bucureşti – spaţiu generos, cu un calendar de evenimente de elită, în condiţii impecabile pentru public şi pentru artişti. Nu rataţi, aşadar, concertul aniversar din 12 martie, de la ora 21:00, în Hard Rock Cafe!

Formula de scenă o va aduce pe Alina Manole alături de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau.  Ca de obicei, va exista cel puţin o surpriză muzicală, în exclusivitate pentru cei care vor veni la concert!!!

BILETE

Biletele costă 35 de lei, cu loc la masă sau fără loc (fumători sau nefumători) şi 50 de lei cu loc la masa VIP în fata scenei !

Biletele pentru concertul BestMusic cu Alina Manole din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro, în reţeaua IaBilet (Magazinul Muzică, Uman de la Romană şi din Băneasa Shopping City, Senia şi agenţiile Perfect Tour) dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. Acestea costă 35 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti: Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru), SENIA în Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 şi Calea Victoriei nr. 100, Hard Rock Cafe

Extra: Aplicaţiile de IOS  şi Android IaBilet valabile în AppStore/Google Play sau de pe varianta de mobile iaBilet – m.iabilet.ro

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat şi rezervarea de locuri la masa scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare.