Concert aniversar Smiley. Intrare gratuită

De: Cristiana Trifu / 28.08.2017, 12:59
Concert aniversar Smiley. Intrare gratuită
Cu ocazia aniversării, ParkLake derulează campania “Sărbătoreşte un an alături de ParkLake”, prin care organizează o mulţime de activităţi care să aducă zâmbete pe feţele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombolă aniversară care va oferi prin tragere la sorţi un Land Rover Discovery şi multe premii pe loc, în valoare totală de peste 80.000 de euro.

Evenimente aniversare la ParkLake Shopping Center

În perioada 1-3 septembrie, ParkLake pregăteşte momente de distracţie şi petrecere a timpului liber, toate într-un cadru natural. Cel mai iubit artist al momentului – Smiley – va susţine un concert în ParkLake Garden vineri, 1 septembrie, începând cu ora 20:30, pentru a sărbători împreună cu vizitatorii aniversarea centrului comercial. Bucureştenii vor fi întâmpinaţi cu un prosecco şi cu un Candy Bar înainte de concert. Momentele frumoase petrecute împreună cu familia sau cu prietenii vor putea fi imortalizate la PhotoBus-ul pus la dispoziţie de ParkLake la ieşirea pe terasa dinspre parc.

Aniversarea continuă sâmbătă, 2 septembrie, cu parada naturii într-un show special dedicat vizitatorilor centrului comercial. Între orele 17:00-19:00 artişti de peste hotare au pregătit pentru publicul din ParkLake o reprezentaţie ruptă din poveştile fantastice, de la înălţime. Flori încântătoare şi fluturi cu aripi de mătase vor defila într-o paradă ce promite să fie cel puţin surprinzătoare.

Duminică, 3 septembrie, între orele 12:00 şi 13:00, copiii sunt aşteptaţi să participe la spectacolul organizat de teatrul Excelsior, iar de la ora 17:00, toţi doritorii, cu mic, cu mare, sunt invitaţi să se întâlnească cu cele mai frumoase Statui Vivante care şi-au dat întâlnire la Park Lake.
În perioada 1 septembrie – 30 septembrie, pe parcursul întregii luni aniversare, ParkLake Shopping Center oferă 3000 de vouchere cadou şi mii premii, printre care se numără şi trei telefoane mobile Iphone 7 oferite săptămânal.

Vizitatorii au la dispoziţie o platformă aniversară – zambeste.parklake.ro –  unde vor putea încărca un selfie din mijlocul naturii. Colectorul de zâmbete va măsura intensitatea acestuia, iar participanţii vor putea câştiga câte un voucher de 50 de lei la peste 100 de magazine partenere, în funcţie de cât de larg zâmbesc.De asemnea, ParkLake răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi cu mii de premii pe loc. Pentru achiziţii de minimum 100 lei, pot câştiga unul dintre miile de premii, în limita stocului disponibil şi, în plus, pot intra în competiţia pentru premiul cel mare, acordat prin tragere la sorţi. Marele premiu, un Land Rover Discovery va fi oferit în cadrul marii extrageri de la inceputul lunii octombrie. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.parklake.ro.