Concert complicat pentru… ”Un film Simplu”!

Apropo.ro / 07.07.2008, 00:00
Concert complicat pentru... ”Un film Simplu”!
Filmările pentru lung-metrajul produs de MediaPro Pictures pentru PRO TV care îi are drept protagonişti pe băieţii de la Simplu au ajuns la momentul cel mai aşteptat: secvenţa con­certului trupei. Scenariul filmului porneşte de la cîteva premise cît se poate de reale şi urmăreşte o zi destul de agitată din viaţa trupei Simplu.

Filmat în studiourile MediaPro de la Buftea, concertul a fost pregătit în cele mai mici detalii timp de o lună şi jumătate. De la sonorizare – pentru că băieţii au cîntat live – lumini, camere de luat vederi şi pînă la figuraţie, totul a trebuit să funcţioneze perfect, pentru că s-a filmat şnur, fără duble, exact ca în cazul unui concert normal. Ziua de filmare a început la ora 16.00, cînd în Buftea au sosit actorii, echipa tehnică şi autocarele cu cei 400 de fani Simplu, veniţi să-i încurajeze pe băieţi, dar şi să-i vadă “pe viu” în postura de actori.

După o scurtă repetiţie, Smiley, CRBL, Piticu, Omu’ Negru’ şi Francezu’ s-au dus să se schimbe în costumele de scenă, timp în care concertul a fost deschis de Don Baxter, în rol de MC. Primii invitaţi pe scenă: DLT şi Flow, două trupe de breakdance din Craiova, respectiv Piteşti. Un sfert de oră mai tîrziu, a venit şi momentul mult aşteptat: “Oficial îmi merge bine” a fost prima piesă aleasă de băieţi, pe care au cîntat-o nu doar cei din public, ci şi o bună parte din echipa filmului. Concertul s-a încheiat în forţă după o oră, dar nu şi ziua de filmare. Le-a venit rîndul agenţilor Mănuţă şi Moca (interpretaţi de Cătălin Măruţă şi Iulian Moga, acesta din urmă fiind şi unul dintre regizorii concertului). După cîteva zile, Măruţă şi Moga au renunţat la costumele de poliţişti pentru un look à la anii ’70, cu cămăşi de satin şi blugi evazaţi, aşa cum le stă bine unor agenţi sub acoperire…