Concert de Crăciun cu Direcţia 5, pe 18 decembrie

De: Cătălina Matei / 10.10.2014, 11:05
Concert de Crăciun cu Direcţia 5, pe 18 decembrie
Trupa Direcţia 5 va susţine concertul "Christmas Love Story" pe 18 decembrie, de la ora 20.00, la Cinema Patria din Bucureşti, unde vor putea fi ascultate piese de pe noul ei material discografic, dar şi hituri ale formaţiei, reinterpretate într-o variantă rock'n'roll.

Ritmuri frenetice de chitară, solo-uri spectaculoase de tobe şi acordurile suave de pian sunt elementele cu care trupa Direcţia 5 garantează o seară de neuitat, informează Mediafax.

Numele şi tema centrală ale concertului reprezintă o privire de ansamblu asupra întregii lor activităţi muzicale şi a spiritului artistic liber al trupei, conturate în longevitatea şi experienţa de scenă de peste 21 de ani. Direcţia 5 are peste 25 de materiale discografice şi mii de concerte la activ.

Foto: Facebook

Piese precum „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Îţi mulţumesc”, „Iartă-mă”, „Am nevoie de tine”, „Eşti stilul meu”, „Şi ce dacă” sunt câteva dintre cântecele care vor putea fi ascultate la concertul de la Cinema Patria.

 Biletele pentru concertul „Christmas Love Story” pot fi găsite online, pe www.iabilet.ro, dar şi la magazinele Uman din Băneasa Shopping City şi Piaţa Romană, magazinul Muzica şi agenţiile Perfect Tour, la următoarele preţuri (în limita locurilor disponibile): VIP în faţa scenei sau la lojă – 100 de lei, pâna pe 1 noiembrie, 110 lei, până pe 1 decembrie, şi 120 de lei, în luna decembrie şi la intrare, acces general în sală – 70 de lei, până pe 1 noiembrie, 80 de lei, până pe 1 decembrie, şi 90 de lei, în luna decembrie şi la intrare, la balcon – 50 de lei, până pe 1 noiembrie, 60 de lei, până pe 1 decembrie, şi 70 de lei în luna decembrie şi la intrare.

Evenimentul este prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts.